5 готини партита през ноември

От нас да знаеш, че всяко едно парти става автоматично по-добро с водка Smirnoff

0 коментара Сподели:

Нищо не може да развали настроението ни – нито задръстванията, нито лошото време. Затова сме посветили цял месец на нощните клубове и сме ти подбрали пет събития, на които да се забавляваш без почивка. Естествено, партито няма да бъде същото без водка номер 1 в света – Smirnoff, така че грабвай чашите!

FREAK POWER (EX-FATBOY SLIM LIVE BAND) LIVE AT CITY STAGE

Ако си сред неумиращите фенове на Fatboy Slim, имаме добри новини! Лайв групата Freak Power пристига у нас за пръв път и ще изпълни градската сцена с микс от есид джаз, фънк, соул и трип хоп. Основана от Норман Кук или по-известен като Fatboy Slim, тромбониста на Loose Tubes Ашли Слейтър и Джеси Греъм, триото ще те върне към 90-те, откъдето няма да искаш да си тръгнеш.
Кога: 18 ноември, събота, 20:00 ч.
Къде: City Stage, бул. „България“ №1
Вход: 15 лв.

ХИЛДА КАЗАСЯН "С УСМИВКА ЗА ELLA FITZGERALD"

„Не се отказвайте от това, което наистина искате. Ако има любов и вдъхновение, няма как да сбъркате“, казва Ела Фицджералд. Сигурни сме, че тя не е сбъркала, защото и 100 години по-късно, любовта към музиката й не стихва. За да отбележим юбилея подобаващо, ще се съберем в Studio 5, където Хилда Казасян с усмивка ще ни припомни за музикалната икона.
Кога: 25 ноември, събота, 22:30 ч.
Къде: Studio 5, пл. „България“ №1
Вход: 20 лв.

90's KIDS PARTY AT CLUB TERMINAL 1

Хубаво си беше през 90-те, няма какво да се лъжем! Prodigy, Nirvana, Beastie Boys, Depeche Mode са само част от имената, заради които редовно пропускахме съня си и с удоволствие ще прескочим още един! Задраскай 17-ти от календара, слагай ретро дрешките и ела да се забавляваме както на нито едно парти през последните 20 години.
Кога: 17 ноември, петък, 22:00 ч.
Къде: Terminal 1, ул. ,,Ангел Кънчев" №1
Вход: 5 лв.

THE EXLUSIVE BIRTHDAY RAVE

Underpool Arena е мястото, в което се трансформира бившият олимпийски басейн „Славия“ и където тази събота ще те очаква епично парти. Музикалният подбор е международен – започваме със SUDO – японското дуо от Берлин, Axel Karakasis от Гърция, Kardinal от Франция, унгарецът Gaga и родните Peter Pavlov и Vladin. Самолетен билет няма да ти е необходим, но ранното лягане предната вечер определено ще ти бъде от полза!
Кога: 4 ноември, събота, 22:00 ч.
Къде: Underpool Arena, ул. „Коломан“ №2
Вход: 20 – 40 лв.

NO ORDERS X MAGA X DIASS

Силно вероятно е през последните години да са ти попадали снимки от Burning Man. Още по-вероятно е да си умирал от яд, че не можеш да отидеш. Е, вече не е нужно, понеже духът на легендарния фестивал ще дойде при теб. За това ще се погрижат френският продуцент и DJ Maga и създателят на No Orders – Diass.
Кога: 11 ноември, събота, 23:00 ч.
Къде: Yalta Club, бул. „Цар Освободител“ №20
Вход: 20 лв.

Ако се чудиш как да се облечеш за парти, ето идеи.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *