Твоята карта за спорт става дигитална

Февруари е идеалният месец да започнем с влизането във форма, а супер новината е, че MultiSport пуска дигитална карта. Виж още:

0 коментара Сподели:

Кога ако не сега, къде ако не във фитнеса?

Тяло за лятото се прави зимата, а ако още не си започнал с влизането в жестока плажна форма – трябва да знаеш, че определено си е време. В любимата ни София има стотици спортни зали, в които можеш да опиташ всичко от фитнес, пилатес, йога и тае бо до супер тренировки за професионални спортисти и практикуване на всякакъв вид спорт. Дали си тенисист или боксьор – столицата ти предлага доста локации, на които да се усъвършенстваш, а пък ние допринасяме към твоето фит изживяване, като ти сервираме супер февруарска новина –  от днес – 13.02, MultiSport пуска дигитална карта! Това ни пренася директно в бъдещето, защото дигиталната карта значително подобрява преживяването на позлвателите при посещение на спортни обекти. Всичко става бързо, мега лесно и без никакво усилие, а ето и подробностите:

Изтегли или запази

За радост на всички от днес – 13.02, дигиталната карта MultiSport  е налична за сваляне в app store/google play.

Абсолютно ти решаваш дали да преминеш към дигитална карта, или да продължиш да използваш пластиката.

Само ти подсказваме, че щом като ползвател премине към дигитална карта, пластиката става неактивна и не може да се използва за посещение на спортни обекти. Независимо какво избереш – ние ти разказваме за всички ползи от нововъведението, на които искрено се радваме.

Подобрения безкрай

Първото нещо, което споделяме, е, че с дигиталната карта имаш достъп до над 1000 обекта и повече от 500 активности чрез QR код. Също така избираш между над 250 обекта с разнообразни отстъпки за спортни стоки и преживявания. Най-хубавото е, че ще можеш да влизаш в спортни обекти бързо и лесно – без пластика и документ за самоличност.

Една от новите ползи, когато боравим с дигиталния вариант на картата, е, че отпада необходимостта от предоставяне на документ за самоличност при всяко посещение

на спортен обект. Когато сме в любимия ни фитнес, спортна зала или предпочитания ни спа оазис, е необходим документ за самоличност само при първо посещение с дигитална карта, за да се потвърди снимката в приложението. Това се прави еднократно или при смяна на снимка.

Друго страхотно подобрение е търсачката на спортни обекти и наличието на опцията „локация на живо“. Потребителят може бързо и лесно да види всички удобни спортни обекти, които приемат карта MultiSport в близост до него. Това върши чудесна работа особено ако си нов в района, намираш се в друг град или за пръв път търсиш своето пълноценно място за спорт.

Напомняме ти и че с това бижу можеш да избираш между спортни и релакс локации в цялата страна.

В My MultiSport пък ни очакват над 150 видео тренировки, занимания на живо, отстъпки, полезни съвети, рецепти и още много изненади. За финал споделяме – бъди сред първите ползватели на дигитална карта MultiSport и изживей всички нови възможности, които тя ти предоставя. Една карта – спорт и кеф безкрай. Пробвай, време е за новото ти по-добро и здраво аз.

За още от същото – виж Здрав дух, здраво тяло

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *