Военно положение

Бунтарските кубинки си правят път от тук до ранна пролет

0 коментара Сподели:

Остави настрана високите ботуши над коляното и кецовете и нахлузи най-готината обувка тази зима – кубинката. Есента на 2017-а сигнализира за завръщането на тази класика, която несъмнено ще си проправи път от тук чак до ранната пролет.

Ние лично нямаме нищо против, имайки предвид колко удобни и практични са кубинките. Можем да ги носим с всичко, те изглеждат добре както с минималистични базисни дрехи, така и с ефирни и много женствени рокли. Абсолютно заслужаващо инвестицията си есeнно-зимно вложение, което не само държи топло на крачетата и е удобно, ами и внушава увереност и вътрешна сила.

Военните ботуши, разбира се, отдавна са излезли от контекста на самата войнишка униформа и може би най-ярко се появяват в модата някъде в славните времена на Nirvana, когато всички мацки въздишаха по Кърт Кобейн. Иначе техните корени са още от Първата световна война, когато се появяват „пършинг" обувките, кръстени на генерал Джон Пършинг. Разработени са специално да пазят краката на войниците в студената кал на окопите.

Но стига сме гледали към миналото, време е да погледнем напред към славното ни зимно бъдеще, където ще използваме именно кубинките, за да „счупим“ стила, за да балансираме женствеността си с тяхната момчешка същност, за да прецакаме мразовитите утрини, които чакат зад ъгъла, и за да се превърнем с една идея в по-практични и организирани хора.

Ето как и ти да вкараш тази тенденция в крачка…

Добави малко блясък в сивотата на града.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *