Петък е ден за готвене

Българската продукция „Новата балканска кухня с Божана” с премиера по 24kitchen на 17 ноември

0 коментара Сподели:

Какво да сготвим тази седмица? Ако и вашето кулинарно въображение се изчерпва до паста и омлет, може би е време да потърсим малко свежи идеи от екрана и харизматичната Божана Кацарова, победител в трети сезон на „Мастършеф“ България. Зрителите на канал 24kitchen вече ще могат да готвят с Божана всеки петък от 13:00 и 21:00 часа. Край на скучните ястия вкъщи.

Новата българска продукция на кулинарния канал 24Kitchen ще предложи вдъхновение за почитателите на изисканата кухня и любителите на традиционните балкански ястия. Божана ще представя рецептите на балканската кухня по нов и различен начин. Вече няма да се налага да измисляме екзотични гозби, за да изненадаме гаджето си с вечеря, а можем да се доверим на изпитаните любими вкусове от Балканите.

„Новата балканска кухня с Божана“ поставя акцент върху елемента на изненадата. Предаването ще покаже как да се приготви традиционно меню, което борави с познати и често употребявани продукти, съчетани в неочаквана, но много вкусна комбинация. 20-те епизода ще предложат напътствия за ефектно презентиране, съвети за подходящо съчетаване на храната с напитка и полезни хитрини за съхранението и подготовка в домашни условия.
Всеки от епизодите ще има специална тема, като някои от тях ще са фокусирани върху определен продукт, който ще видим в необичайни „роли” и комбинации. Други ще са посветени на поводи и празници, за които визията на трапезата е също толкова важна, колкото и неустоимите вкусове в чиниите.

Талантливата Божана е събрала свои любими рецепти, които ще приготвя от свежи съставки, лесно достъпни на българския пазар във всички сезони. „Много съм развълнувана, че съм част от кулинарно шоу, което приема и моите рецепти, и моя хумор.

Очаквайте предаване, което сбъдва тайния блян на всяка класическа балканска манджа – да бъде толкова красива, колкото и вкусна! Надявам се дори бабите ни да гледат, да цъкат и премигат с умиление, удивление и ново вдъхновение“ – сподели водещата.

„Нашите зрители винаги високо са оценявали присъствието на български лица по 24Kitchen. Радваме се, че можем да представим на взискателната си аудитория таланта на едно безспорно кулинарно вдъхновения като Божана, която спечели сърцата ни като победител в трети сезон на „Мастършеф“ България“, коментира програмният директор на FNG Весела Димитрова.

Готови ли сте вече за първите рецепти на очарователната Божана и нетипичните интерпретации на познати вкусове и рецепти по нов начин?

Ако ти се прияде бургер, но не можеш да го приготвиш сам, ето няколко must-eat предложения.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *