Дай своя вот за Go Food & Drink Awards и спечели апетитни награди

Спечели страхотни ваучери, като гласуваш за любимите си заведения на awards.goguide.bg

0 коментара Сподели:

Няма нужда да ти казваме коя е най-голяма ни страст – мисията ни прозира дори в името. Магията на кулинарията, маршрутите на добрата храна, онези врати в градския лабиринт, които отварят пред небцето ти нови хоризонти – това са нещата, за които внимателно следим всеки месец.

Няма да ни омръзне да търсим и споделяме с теб всичко, случващо се на гастро картата на града ни, а сега е време и ти да се включиш в отбелязването на най-добрите пинчета по нея.

За осми път провеждаме Go Food & Drink Awards и тази година отново имаме нужда от теб, за да отличим местата без еквивалент в 22 категории. Постарали сме се да обхванем цялата палитра на удоволствия – от първата глътка кафе сутрин, през печивата, барбекюто, интернационалните предложения, уличната храна, виното, и стигнем до нощните клубове, където музиката ни отнася в други селения.  Две от категориите са посветени на любимото градско бягство под тепетата – Пловдив. Градът се намества в сърцето ни с примерни ресторанти, залагащи на авторски рецепти с качествени продукти и барове, в които коктейлите са на пиедестал, а преживяването – незабравимо.

Какво очакваме от теб – гласувай на awards.goguide.bg. 

И кой знае – колелото на късмета може да се усмихне именно на теб. 4 от всички гласували ще имат възможността да се докоснат именно до еуфорията от добрия вкус, благодарение на генералните спонсори от Takeaway.com. Ако дадеш своя вот може да си един от тези, които ще спечелят ваучер за 50 лева, с който да потопиш сетивата си в гастрономическата магия.

Food & Drink Awards

Спомни си за всички незабравими мигове, които любимите ти места са сътворили за теб.

Сега е твой ред да върнеш жеста и да сервираш победните точки в чинията на личните ти фаворити! Имаш време до 16 февруари, кажи и на приятелите си – ще има още награди! Научи повече на сайта на наградите и гласувай за най-заслужилите. Защо държим да дадеш гласа си във всяка категория? По този начин запазваме равните шансове за успех на всички заведения, без значение от поредността на категорията, в която са поставени.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *