3 локации за нощните птици в София

0 коментара Сподели:

Tя е толкова красива нощем с улиците си, безбройните си светлини, скритите си кътчета и любимите ни места за забавление. Тя ни предлага всичко, което търсим, когато искаме наистина страхотно парти.

И всичко това, благодарение на нейните най-специални кавалери – нощните клубове на София.

Познаваме ги отлично, обикаляме ги често, наслаждаваме се на уникалната им програма и внимателна селекция от диджеи, гост-звезди и тематични ивенти. Знаем къде са най-добрият звук, най-хубавите коктейли и най-готините агенти, които да срещнем вътре. Точно затова сега подсказваме и на теб къде да отидеш, ако искаш наистина да покориш нощта. Избери от любимите ни клубове в града!

KUPE

kupe

Мина едва една година от отварянето на КУПЕ, а вече е едно от най-популярните места в нощния живот на София. За тези 365 дни успяхме да се скрием от слънцето доста пъти, като прекарахме много забележителни нощи, потанцувахме на супер събитията и изпихме много питиета. КУПЕ се помещава в сградата на БДЖ и впечатлява с интериор в индустриален нюанс, но и много бляскави детайли. Осветление, звук, две зали, лаундж зона и много място за танци – оставаме в парти купето. Ела и ти, escape the sun!

ул. „Славянска“ 8
088 292 6724

Stroeja

Строежа

Каквото и да си говорим, ние си падаме класици, затова и стъпваме на тази любима територия. Един от най-старите клубове в България никога не е прекратявал дейността си, нито е сменял основната си концепция. За тези двадесет и пет години (да, толкова станаха), Stroeja налага алтернативния стил музика, който определя духа в клуба и до ден днешен. Били сме на хиляди участия тук и атмосферата, която обитава мястото, все си е същата – в унисон с любими парчета на Korn, Alice In Chains или Анимационерите.

ул. „Леге“ 10
088 597 4666

Terminal 1

Терминал 1

Тази емблематична частица от нощния живот на София ни е дала едни от най-запомнящите се нощи, изпълнени с лайф изпълнения, яки емоции и добри питиета. На сцената им са излизали множество банди и изпълнители, които са ни карали да настръхваме от ритъм и звук. Нашият съвет е да следиш програмата им, защото до края на месеца те очакват супер яки участия и едно паметно посрещане/изпращане на 31.12.2022 с над 10 часа музика на живо. Ще кажем само едно, с нетърпение очакваме Терминал 2!

ул. „Ангел Кънчев“ 1
088 921 9001

Имаме си първото българско заведение във 50 BEST DISCOVERY

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *