Пенливи вина за празнични нощи

Spark me up!

0 коментара Сподели:

Те са искрящи, бълбукащи, пенливи, разкошни, с впечатляващ вкус, подбрани сортове и незабравими нотки на върха на езика.

Те са нашият блясък в чаша, нашият най-ексклузивен избор и нашият акцент през декември, защото със сигурност са създадени за велики моменти. Никога не празнуваме без любимата ни селекция sparkling wine и затова сега ти я представяме в цялата ѝ прелест.

Избери твоето вино

за идващите коледни и новогодишни празници или просто обогати колекцията си от премиум напитки. Отвориш ли ги – гарантираме, че всеки твой ден може да се превърне в специален.

CAJ

От продуцента Маги Халваджиян – CAJ определено е просекото, което вълнува. Страхотно олицетворение на малките моменти, които превръщаме в празник на живота. Триумфът на CAJ пък е техният нов шедьовър CAJ Gran Cuvée Brut – представител на регион Венето, Италия, с премиум елеганс вкус от бленд плодове със светли кори и лек флорален нюанс.

Campo Viejo

Когато искаме пенлив разкош в чаша и вино, което да завладее сетивата ни, избираме Campo Viejo Cava Brut Reserva. От живописния регион Ла Риоха, Испания, това вино ни пленява със сламеножълт цвят и златистите оттенъци на сорта Макабео, Парелада. Ароматът му е елегантен, на зелени плодове, с ефирен запомнящ се вкус на цитурси и минерален финал на кисела ябълка.

Amour de Deutz и Deutz Classic

Когато искаме страхотна алкохолна и винена селекция, несъмнено отиваме в изисканото онлайн пространство на shopwine.me. Оттам избираме Amour de Deutz – луксозно френско пенливо вино, сътворено от грозде от най-плодородните Grand Cru лозя в Шампан. Виното има фино, освежаващо и комплексно небце с вкусове на ананас, зелена ябълка, цитрус, пъпеш, ванилия, мед, масло, препечен хляб и цветя. Дълъг и запомнящ се финал, поднасящ ни безкрайна наслада.

За подарък или за лична наслада от shopwine.me избираме и невероятния вкус на Deutz Brut Classic. Виното се отличава с финес, елегантност и комплексност, а характерът му е пиршество за небцето. С копринена текстура, добре оформен финал и интензивни вкусове то пленява с аромати на зряла круша, праскова, марципан, лимонен меренг, бели цветя, препечен хляб и подправки.

Шест за щастие: най-добрите магазини за вино в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *