5 дестинации за есенен релакс, където да нахраниш душата си

Да попиеш гледките, да вдишаш аромата на дим, на хладна сутрин, да се отпуснеш във вечерите му край топла камина

0 коментара Сподели:
bronco

Тук са месеците, които заслужават да им се насладиш в максимална степен.

Да попиеш гледките, да вдишаш аромата на дим, на хладна сутрин, да се отпуснеш във вечерите му край топла камина или да потънеш в насладата на спа удоволствия, докато навън времето багри чудни картини от кафяви, жълти и огнени нюанси. За всичко това си има определено място – любимите ни хотели за есенен релакс.

Показваме ти ги всички, разказваме ти за удобствата и чудните им локации и ти пожелаваме да прекараш частичка от месеца точно там. Обещаваме, че са разкошни, и ти подсказваме, че те очакват!

Kings’ Valley Medical & Spa Hotel

Kings’ Valley

Представяме ти едно съвсем ново място, което е създадено да олицетворява културата на древните траки, но и да почита изяществото на българската роза и лечебната сила на минералната вода. Kings’ Valley Medical & Spa Hotel те очаква в сърцето на Розовата долина в Казанлък, а това, което има да ти предложи, е разнообразие от развлечения и спорт на закрито и открито, медицински център с оборудване и терапии на световно ниво, 3 вътрешни и 3 външни басейна с минерална вода и забележителен спа и уелнес център. Осемте тематични ресторанта и бара са с индивидуален дух и невероятен интериор и са място с много автентични вкусове, които да задоволят апетита и да те потопят в атмосферата на долината.

Kings’ Valley 1

Kings’ Valley разполага с 244 елегантни стаи и 22 апартамента, оборудвани с всичко необходимо за пълноценен релакс, като са напълно достойни да бъдат твоето планинско убежище от ежедневието. В комбинация с това спиращите дъха гледки към Стара планина и Средна гора допълват цялото магично преживяване.

Local Stay

Време е да ти покажем едно местенце, на което спиращата дъха планинска гледка към Пирин, Рила и Родопите се изживява с всички сетива. За твоя уют, релакс и уединение Local Stay предлага 45 просторни и напълно оборудвани апартамента с живописна гледка към планината. Тук те очаква всичко необходимо зa пълноценен престой – Wellness and Relax, Art ателие и workshops, йога практики, игрална зала и не на последно място – гурме изживяване в някой от ресторантите – виетнамския CHAO и интернационалния CAVA. Мястото е и pets friendly, така че си добре дошъл с домашния си любимец.

Mentor Resort

 Mentor Resort

Югоизточните склонове на Южен Пирин са сгушили магичен планински комплекс, съчетаващ всички модерни удобства с уюта и спокойствието, за което мечтаеш. Mentor Resort предлага луксозни двойни стаи, делукс апартаменти и самостоятелни къщи, като всички помещения разполагат с тераса и невероятна гледка към планината. Комплексът има отлично оборудван спа център, фитнес, джакузи, солариум, сауна и парна баня, а за тези, които обичат да са активни по време на почивка, е изградено и собствено футболно игрище, като има възможност за ползване и на планински велосипеди. Най-любимата ни част е собственият зоопарк, пълен с oчарователни животни, на които свободно да се порадваш.

СПА Ризорт Св. Иван Рилски

СПА Ризорт Св. Иван Рилски

Само на 160 км от София, сгушен в прегръдките на магнетичната Пирин планина, СПА Ризорт „Св. Иван Рилски“ е едно от кътчетата, които смело описваме като същински рай. Комплексът се намира само на 10 минути от ски лифта в Банско и се състои от хотел със 113 напълно реновирани стаи, обзаведени комфортно и практично, с живописни гледки към величествената планина. Любима част от цялото преживяване е модерният спа център – SPA Harmony, който се простира на цели две нива. Тук разпускаме в отопляемия акватоничен басейн и джакузи, в билковата или солната сауна, арома парна баня или просто релаксираме в лакониума с топли легла. В Harmony откриваме баланса и хармонията на физическо и ментално ниво чрез здравословната и релаксираща палитра от възстановяващи процедури и авторски терапии.

Кулинарните ни копнежи пък остават в плен на Chef’s Kitchen. Ресторантът има гастро концепция, която включва прясно приготвена храна, шоу-кукинг и бюфет с различни кулинарни специалитети от българската и интернационалната кухня.

Bronco

bronco

Представяме ти една необичайна, но супер интересна услуга за приключенци, които търсят нови и по-смислени преживявания. Bronco се занимава с организация на „Тайни пътувания“, при които единственото, което се изисква от теб, е да опаковаш багажа и да тръгнеш в уречения ден и час. До момента на пристигане дестинацията остава в тайна. Необикновените пътешествия включват две нощувки на едно от 12-те магически кътчета в България.

Идеята e да пътуваш по по-интересен начин и да посетиш не толкова известни и туристически места в България. Всяка от дестинациите е подбрана от екипа на Bronco и залага на хубав интериор, нестандартна визия, готини домакини, вкусна храна, направена с домашни продукти, красива природа и интересни локации. С тези турове те подкрепят живота в българските села и правят пътуванията много по-смислени и ценни. А защо Bronco? В Дивия запад старите каубои наричат бронко всеки неопитомен кон. Bronco е символ не само на акта на противопоставяне, но и на завръщането към дивото и неконтролируемото. Пробвай, сигурни сме, че дивото в теб ще ти благодари!

Ако си решил да прекараш уютна вечер пред телевизора, виж дали The Menu си заслужава според нас

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *