EROTIKA се завръща в EXE CLUB

0 коментара Сподели:

Мистерия, сексапил, свобода и стил – така в четири думи описваме концептуалните събития от серията EROTIKA, които на 15 октомври се завръщат в EXE CLUB с гост участие на Gerd Janson.

Вдъхновени от идеята за пир на свободата, за партитата, чиято енергия се усеща във въздуха, за моментите, които възвишават духа и освобождават тялото, събитията, създадени от Радо Дочева бързо набират популярност в София, Букурещ, Барселона, Берлин и Цюрих.

Идеята на Еротика е да върне бляскавите дни на електронната музика, да създаде място, на което най-запалените любители на жанра да изживеят нещо интересно и да се превъплътят в някой друг.

Нощи, през които целият въздух се изпълва с аромат на тежки парфюми, желание, очаквания, танци, флирт, секси ритми, всичко това дирижирано от световноизвестни диджей.

Ако се чудиш как да се облечеш за следващото издание на Еротика, в дрескода се съдържа сериозна подсказка: leather, delicious lace, cowboy hats and a hint of fetish.

Всичко това като апел към себеизразяване и стремеж към едно по-специално усещане.

Радо разказва: „След като обиколих стотици различни събития с електронна музика в Ибиза, Берлин, Амстердам, Ню Йорк и къде ли още не, забелязах, че повечето ивенти, дори с музиката на ниво, са така наречените „сосидж партита“, където липсата на красиви накипрени жени прави дансинга много скучен и еднообразен.

erotika creative

Мислих си как бих могла да върна на дансинга жените и специално онези супер издокараните, които да накарам да се чувстват фън на ъндерграунд събитие. Тук идва ролята на задължителният дрескод за Еротика.

Първите няколко събития имаха елегантен и екстравагантен фетиш като дрескод,

което означава не само да си сложите нещо латексово, кожено, но да експериментирате, защото фетиш не е само черно, чоукъри и камшици, а може да бъде всичко. На едно от събитията в Барселона имахме плейбой бъни облечена като палава булка, например.

На първото ни събитие в ЕХЕ бяхме поканили диджея Деймиан Лазарус, който дойде обчелен в кожен елек, и водеше на повод неговият тур мениджър. Имахме известни Софийски „IT GIRLS“, които по принцип не са големи фенки на електронната музика, но се заинтригуваха от Еротика и дойдоха издокарани като монахини в латексови косюми и остнаха до сутринта! Клубът беше пълен с женска енергия и много хот мъже.

След това дойде въпросът каква музика трябва да има и какво да бъде името на събитието. Мислих известно време и се сетих за албума на Madonna – Erotika, който буквално шашна и промени начина, по който света гледа на жените и решава какво е окей да правят те или не, какво е прието да си сложиш и какво не.“

И си казах, че това трябва да е името на събитието! Исках Еротика да бъде място на пълна свобода не само за женската, но и за мъжката аудитория.“

EROTIKA е тази събота /15.10/ в EXE CLUB!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *