Топ 5 най-големи събития, които да гледаш на голям екран до края на годината

0 коментара Сподели:
Freestyle used in TW

Листата падат, дъждът барабани по прозорците, а на нас не ни се иска нищо друго, освен да се сгушим под топло одеяло и да изгледаме цялото видеосъдържание на света, което ни носи наслада и удоволствие. Има събития обаче, които са толкова грандиозни и в киното, и в обществения сектор, че би било обидно да ги гледаме на домашния телевизор вкъщи или на екрана на компютъра си. Затова, за да сме сигурни, че до края на годината няма да изпуснеш нито едно зрелище, награждаване, състезание, филм или сериал, сме ти подготвили

супер списък с топ 5 на най-големите събития, които да гледаш на голям екран.

Освен това с нашите приятели от Samsung, които имат богат опит в създаването на впечатляващи прожекционни апарати, ти подсказваме, че вече можеш да се насладиш на всичко това в уюта на собствения си дом, в хола на твоята вила или където пожелаеш, защото на твое разположение вече е прожекционният апарат The Freestyle.

Той е изцяло ново преносимо устройство за аудио-визуални изживявания и забавление, което ни предлага първата по рода си технология и гъвкавост – потребителите могат да се наслаждават на аудио-визуално съдържание където желаят. The Freestyle е комбинация от проектор, интелигентен високоговорител и ambient осветление – и всичко това е събрано в едно леко преносимо устройство. Това съкровище, което се побира в едната ръка и има мега компактен дизайн, тежи само 830 грама, а многофункционалната стойка на The Freestyle позволява въртене до 180 градуса.

Това дава на потребителите възможност да прожектират висококачествено видео навсякъде – маси, подове, стени и дори тавани.

Гарантираме, че ще имаш правилно и симетрично изображение всеки път, плюс ясна картина и идеално прав екран, защото функцията за автоматичното нивелиране обещава, че екранът остава равен независимо от повърхността, на която е поставен проекторът.

Сложи го на камъните край опънатата от теб палатка, на мекото легло или където решиш.

The Freestyle има още автоматичен фокус за ярки ясни изображения, възможност да проектира голям екран до 100 инча, интелигентно калибриране, ексклузивни аксесоари към продукта, Full HD резолюция, мощен вграден високоговорител за 360-градусов звук, достъп за Samsung TV (съвместимостта е налична за моделите Q70B и нагоре), независимо дали екранът му е включен или изключен, и възможност с едно движение да стриймваш съдържание от телефона си. Този проектор ни дава неочаквано забавление, където и да сме, защото е преносим, мощен и изненадващо лесен за употреба, а ние не го заменяме за нищо друго.

Ето и кои пет събития гледаме на него с пълен кеф до края на годината:

Есенните седмици на модата

През септември и октомври светът е мода. Vogue са издали вече иконичния си септемврийски брой, а ние видяхме всички спиращи дъха седмици на модата. New York Fashion Week, London Fashion Week, Milan Fashion Week и Paris Fashion Week (до 4 октомври) определено са грандиозни и зрелищни спектакли, които пълнят сетивата с красота. Затова, ако си ги пропуснала – събери приятелки, налейте си по чаша розе и се насладете на това пиршество за очите. The Freestyle ще ви осигури толкова перфектна картина, че наистина ще се почувствате на метри от котешката пътека.

2022 FIFA World Cup

Ако за това събитие не си вземеш прожекционен апарат – не знаем за кое друго би го направил. FIFA World Cup се гледа задължително на голям екран, с много приятели, бойни викове и всички екстри. Можеш дори да събереш квартала на мини прожекция на открито и да станеш истинската им звезда, защото ще ги обединиш под мотото на общите ви футболни емоции и страсти. Световното ще се проведе от 20 ноември до 18 декември в Катар, като това ще бъде първото световно първенство, провеждано някога в арабския свят, и второто, което се провежда изцяло в Азия след турнира през 2002 г. в Южна Корея и Япония. Поради силните летни горещини в Катар това световно първенство ще е от края на ноември до средата на декември, което го прави първия турнир, който не се провежда през май, юни или юли и който ще се играе в съкратена времева рамка от около 29 дни. Финалът трябва да ни се случи на 18 декември 2022 г., когато е и Националният празник на Катар. Нямаме търпение!

Avatar: The Way of Water

За друг филм, който задължително трябва да гледаш на голям екран с отлично качество, изобщо не се сещаме. Avatar: The Way of Water, или Avatar 2, както всички го наричаме, обещава уникални ефекти, страхотен сюжет и картини, които си заслужава да видиш до последния детайл. „Аватар: Природата на водата“ се очаква с премиера на 16 декември 2022 г., като режисьорът Джеймс Камерън ни обещава, че ще останем с отворена уста. Вярваме му!

Formula 1 Grand Prix – Abu Dhabi

Формулата е изживяване, което, който е преживял веднъж на живо, иска да повтори отново и отново. Легендарни пилоти, легендарни болиди и легендарни отбори, които имат заклети фенове от цял свят. Формула 1 е емоция и спорт за наистина отдадени фенове и запалянковци. Ако искаш да я гледаш и да усетиш цялата ѝ мощ – направи го на голям екран от  четвъртък, 17 ноември, до неделя, 20 ноември. Тази година състезанието обещава да е извънземно по зрелищност и изключително оспорвано. По-бързият печели, а пък ние ти гарантираме, че с мощния звук на The Freestyle ще помислиш, че си на пистата със сигурност и ще усетиш изживяването на макс.

The Crown

Короната (The Crown) започна първите си серии през 2016 г. и оттогава се възхищаваме на изключителното майсторство, с което сериалът е създаден. Впечатляваща е и историческата му точност, а след кончината на кралица Елизабет II той придобива особена стойност. Силно те съветваме да се потопиш в магията му, а освен това, ако не си гледал нито един епизод, имаш да наваксваш много със сезоните.

За финал ти желаем супер есен с най-важните за гледане събития, прожектирани както подобава. Ще те заредят, сигурни сме!

За още нови технологии: От четки и платна до дигитални обиколки и NFT-та

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *