Посрещаме есента с романтизма на Шотландия и екстремната мода на новото време

Даваме ти вдъхновение с какво да обгърнеш тялото си този сезон

0 коментара Сподели:
reserved

Есента е тук с всички свои цветове, настроения и вдъхновения за нов гардероб.

Сезонът е особено подходящ да сменим кожата си като истински хамелеони, а тенденциите ни приканват да обиколим магазините, които крият красотата на модата. Днес ти разказваме за новата колекция на Reserved през призмата на Wunsche & Samsel в суровия шотландски пейзаж.

Романтиката е преувеличена, буфан ръкавите стоят точно на място в контекста на ефирните облаци и масивни каменни колони, а цветовете представят индивидуалността ти.

Всички знаем, че дрехите не служат единствено на утилитарната функция, която имат. Те са начин да заявиш себе си пред света. Да стъпиш смело в нов чифт обувки и да прескочиш препятствията пред себе си, метафорично и буквално, е едно от най-хубавите усещания.

Зелените хълмове, планините и шотландската архитектура предлагат отличен фон за смелите дрехи, контрастиращи с есенното време, с разнообразни текстури и живи нюанси на розово и непроницаемо черно.

Magda Wunsche и Aga Samsel – фотографите зад тези магнетични кадри, снимат за Vogue, ELLE, Harper’s Bazaar, Daniel Bloom, а снимките им се открояват с безкомпромисен стил, умела игра със светлината и линии.

Близки са до света на изкуството и танца, което се отразява в отличителния им визуален език и творчески концепции. Работят в сътрудничество с различни полски и международни заглавия, в артистични фотографски проекти, както и в създаването на филмови и рекламни кампании. В този проект ни показват това, което искат – визията на съвременния романтизъм: изразителна и впечатляваща.

Препоръчваме ти задължително да ги последваш в социалните мрежи – поне за вдъхновение и изход от монотонното ежедневие. Само няколко клика успяват да ни пренесат в свят, който е куриран по наш вкус, и можем да разглеждаме с часове галериите им.

Фотосесията за Reserved не е първата, която правят в колаборация с модния бранд, но определено се отличава от предишни проекти – сам виждаш с какво.

Стайлингът е доминиран от монохрома, насочвайки вниманието ти върху разнообразни завършеци на материите: неравен жакардов плат, плътна дантела, блестящ, прозрачен шифон или вълнената нотка във връхните дрехи. Така базовите артикули се превръщат в statement pieces, които да носиш с удоволствие. Дори есенните цветя тук са показани по нестандартен начин – поставени върху жакардовия плат и дантелата, създават впечатление за интригуваща триизмерност.

По-голямата част от асортимента е произведен в Европа от европейски материали, което е стъпка към по-устойчив модел на работа. Колекцията е придружена от изразителни аксесоари, които да допълнят визията, а от скоро е налична в магазините на бранда и онлайн.

Разходи се с нас по бул. Витоша

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *