Погрижи се за всички сетива през септември

Даваме ти перфектния звук, вкус и нещо за очите, защото наесен се грижим за всички сетива

0 коментара Сподели:

През септември сме в особено настроение, защото отминаващото лято още ни липсва, а работният и активен сезон e точно на прага ни.

В този преходен период се опитваме да се настроим дзен и да зарадваме всичките си сетива,

за да се чувстваме все по-тонизирани и готови да се впуснем в ангажименти, зимни партита и каквото още животът ни е подготвил. Ето защо решаваме да помогнем и на теб, като ти дадем точна рецепта как да зарадваш слуха, вкуса и очите си с готини изживявания. Не забравяй, че есента е точно за това – наслада във всички нейни проявления. Както казват за нея великите мислители – „Есента е времето, в което можем да мечтаем за лятото, защото топлото й слънце ни го позволява, а приближаващата зима още изглежда като далечен и лош сън. Есента е лятото на надеждите, любимият сезон на мечтателите“. Започваме стъпка по стъпка.

Чуй най-готиното напоследък

Научно доказано е, че има редица дейности, които отключват щастието и всички хормони, свързани с него в човешкия организъм. Освен с парче хубав шоколад щастието идва при нас и чрез музика.

Обожаваме да обикаляме града със слушалки на ушите, от които звучи любимото ни ново парче.

Така всички малки улички, паркове и булеварди, откъдето минаваме, в миг се превръщат във филмов декор, а спомени, мечти, смели планове и всичко, което може да ни вдъхнови, започва да се появява пред нас в красиви картини. Ето защо с две ръце ти препоръчваме да чуеш и трите плейлиста, курирани от Иван Тишев в Spotify специално за кампанията на нашите приятели от Somersby. Те имат идея как да превърнеш септември в пълен с безгрижни моменти есенен кеф, а това, което ти предлагат, е музика за когато пазаруваш, такава за когато си в града и си представяш, че пътуваш към морето, и парчета за обяд в офиса, който е съпроводен с мечти за нещо много по-забавно. Кампанията и парчетата са посветени на новия вкус на Somersby, но за него – чети нататък.

Опитай нещо диво, нещо като Wild Berries

След като сме зарадвали слуха, продължаваме с вкуса. Вкусовите рецептори са едни от сетивните ни възприятия, които могат в миг да ни пренесат на друго място. Сещаш ли се как, когато опита онзи ванилов сладолед, си спомни за първата си среща с онова момиче или когато ти заухае на топъл хляб, се пренасяш в детството – е точно това прави вкусът. Той връща назад, омагьосва, създава „уау“ емоции, кара те да мечтаеш, да летиш и какво ли още не.

За да опиташ наистина нещо ново и различно – пробвай Wild Berries 0.0%.

Новият вкус на Somersby ни дава плодовия нюанс на лятото и предразполага към замечтаване – както когато слушаш музика, и текстът те отнася далеч, на някое небивало място в ума ти. Wild Berries 0.0% е с приятна пенлива сладост, флорални, зелени и цъфтящи нотки, супер вкус на диви боровинки и определено е нашата дневна доза оптимизъм.

Очите – те да са пълни!

Даваме радост и за очите, а какво по-хубаво за тях от популярна личност и готино съдържание в социалните мрежи, което тази личност споделя. Профилът на Иван Тишев в инстаграм  разглеждаме редовно, защото освен супер снимки, забавни постове и сторита той качва съдържание, което ни носи лекота.

Важно е, когато избираме какво да гледаме и да възприемаме с очите си, то да ни зарежда,

да ни осигурява необходимата доза вдъхновение и да ни накара да се усмихнем поне за малко през деня. Ето защо постовете на Иван са ни любими, а и честно казано – самият той е супер гледка, когато искаме да се насладим на забавен, креативен и позитивен човек. За финал те съветваме да си пуснеш готина музика, да опиташ Wild Berries 0.0% и да последваш щастието във всички негови форми, точно така, както ни съветват от Somersby. Тяхната кампания е с послание, което ни кара да мечтаем, да творим и да сме в страхотен state of mind.

За още от същото – виж Ако всеки момент от живота беше песен: Иван Тишев

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *