А ти къде ще заведеш кучето си в неделя?

Предлагаме ти да зарадваш домашния си любимец със събитие, което да му донесе супер бау-бау емоции

0 коментара Сподели:

„Едно куче няма никаква полза от скъпи коли, големи къщи или дизайнерски дрехи. Кучето не се интересува дали си богат или беден, умен или глупав. Дай му сърцето си и той ще ви даде своето. Колко хора могат да ви обещаят същото за себе си? Колко хора могат да ви накарат да се чувствате редки и специални? Колко хора могат да ви накарат да се чувствате извънредно?“ – това казва за любимите ни кучета великият Джон Гордан.

Ние пък знаем едно – кучето, това е сърцето ни, което маха с опашка точно до нас.

Знаем още, че твоето куче си има любими спотове в града, където обича да се разхожда и познава всеки сантиметър трева, както и любими дружки, с които тичат заедно на воля и играят до залез-слънце. Сега обаче с радост ти предлагаме да подариш на домашния си любимец супер ивент, създаден с мисъл и любов за него. Знаеш колко обичаме четриногите ни приятели, в офиса си имаме не един и двама талисмани, които са добре дошли, а всяка емоция, споделена с тях, ни носи тонове щастие. Ето защо за всички ходещи готини „хора“ на четири лапи, както ги наричаме, подготвяме четвърто издание на техния ивент – Dog Fest 2022! Ще те очакваме в неделя, 25 септември от 14:00 часа в Кучешкия парк (Южен парк 2).

Доведи го на мегапарти, остави го да се помотае с приятели, да участва в игри, да получи вкусни изкушения за награда и да потича волно по зелените площи. И той е човек на 4 лапи, и той има нужда от развлечения!

Ние пък ще дадем на него и на теб уникален празник.

Ще имаш възможност за среща с изложители и специалисти в областта, ще можеш да разбереш кои са най-добрите продукти за твоето куче и отново ще обърнем внимание и на тези четириноги, които копнеят най-искрено за дом и грижа – животните от приютите и по-специално кучетата. Ще можеш освен цялото забавление да се включиш и в каузите на приютите, да станеш дарител и да научиш какви са другите възможности да помогнеш или да осиновиш нов член на кучешкото си крю.

Тази година ще имаме и DJ, за да може партито да е още по-приятно, а партньорите ни от Stella Artois са приготвили Стела бистро в европейски стил, на което може да споделиш момента с приятели и близки. Stella Artois се е утвърдила като една от най-продаваните белгийски бири в света и е звездното бижу на всяко събитие и празненство.

Наслади се на неустоимия вкус на Stella Artois и може да спечелиш дизайнерски награди.

Изведи твоето куче на истински празник, посветен на самото него, а ти разпусни с други любители на живота с космати другарчета. Обещаваме – ще бъде супер!

За още по любимата ни куче тема – виж 5 места в София, на които с кучето ти сте добре дошли

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *