5 места в София, на които с кучето ти сте добре дошли

Кой пусна кучетата вътре?

0 коментара Сподели:
clair

Kато нещотърсачи в необятния град откриваме новите изненади из дебрите на столицата. Четириноги, с весели опашки и онзи поглед, заради който сме готови да обърнем света – кой, ако не кучето обича да кръстосва града повече от самите нас? Този месец хващаме следата и наостряме уши за местата, на които и те, и ние сме добре дошли. От любимите ни барове, през пространствата, в които можеш да се настаниш за комфортен работен ден, чак до ресторантите, на които също ще ви приемат с отворени обятия.

Claire coffee bakery

На откриващата снимка

Claire Bakery е може би любима-та ни софийска дестинация, когато говорим за dog friendly места. В непосредствена близост до Южния парк, тук опитваме разкошни печива, пици, гризини, домашни курабии, кейкове, банички, десерти и невероятно кафе. Пред пекарната има красиви къщички за бездомните обитатели на квартала, а ако дойдеш с твоя домашен любимец, тук той ще получи истински специално отношение. През топлите месеци избираме кокетните им масички навън, а персоналът е един от най-гостоприемните, които сме срещали. Мини задължително!

бул. „Витоша‘“ 139
088 822 0352

The Steps

The Steps е място, което среща и приобщава хората с различни идеи, отговорни и прие мащи разликите помежду си. Това социално предприятие съчетава бистро със страхотен интериор, емблематични красиви светещи стълби с комфортни места за сядане и впечатляваща мултифункционална звукоизолирана зала за всякакви формати събития. Най-хубавото е, че тук освен готини ивенти можеш да откриеш и всякакви любители на животните, защото мяс тото е мега dog friendly. Добре дошли са всички четириноги и техните стопани! Не пропускай!

ул. „Братя Миладинови“ 12
088 996 7070

Ракета Ракия Бар

Ракета ракия бар

„Ракета ракия бар“ трябва да е минимум на три морета, но и на три домашни любимци пасва също много добре. Тук освен известната им невероятна храна, любимите ни кюфтенца, салатки, зеленийки и десерти те очакват още пивки предложения, които те изстрелват директно в околоземна орбита и политика, която не само приветства домашните любимци, но им сипва щедро каквото си поръчат. Паркът „Заимов“ им е „в двора“, така че сме сигурни, че ти и любимият ти четириног приятел ще се чувствате на седмото небе, а лятото дестинацията е направо задължителна.

ул. „Янко Сакъзов“ 15-17
02 444 6111

Kanaal

Kanaal

През април Kanaal отпразнуваха 10 годишен юбилей, а ние ги поздравяваме, че като първия бар за крафт бира в София ни донесоха много готини емоции и ивенти през годините. Тук са представяни над 5000 бири, гостували са им чуждестранни пивовари, а през 2019 ги класираха сред 10-те най-добри крафт бирени барове в Европа. Освен всичко друго домакините са абсолютни dog lovers, така че всякакви домашни любимци са добре дошли и вътре, и в разкошния им двор директно след разходка в парка „Заимов“.

бул. „Мадрид“ 2
088 285 6346

Спутник

Спутник

Един от най-култовите галактически барове в София, който винаги ни изстрелва в открития Космос с коктейли, които са висше майсторство на миксологията, ни чака и през топлите месеци, за да му се порадваме от сърце. Тук винаги знаят как да ни зарад-ват и с какво да удовлетворят и най-фините ни вкусови желания. Подсказваме ти, че и те като съседната „Ракета ракия бар“ са супер любители на четириноги любимци. Можеш да водиш тук всяко бау-бау на сърцето ти, а ние сме сигурни, че то ще бъде посрещнато супер добре и дори ще оцени пивките им предложения.

бул. „Янко Сакъзов“ 17
088 498 2098

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *