Гласувай в Go Seaside Awards и спечели подаръчен ваучер за 1000 лв. от Fashion Days

Най-хубавият сценарий ако имаш любими модни находки

0 коментара Сподели:

Сверяваме курса, опъваме платната и след няколко дни завъртаме руля към голямото синьо за церемонията по връчването на първите Go Guide Seaside Awards!

Както добре знаеш, след седем успешни издания на годишните награди Go Guide Food & Drink Awards нашата любов към гурме културата изобщо не е стихнала, затова не можем да пропуснем да оценим страхотните места, на които душата ни се радва, когато сме в морско безвремие. Go Seaside Awards са естественото отражение на стремежа на медията да бъде гид в необятния кулинарен, бар и клубен свят.

Ако има нещо, което върви ръка за ръка с пивките и вкусни предложения на баровете и ресторантите, то това е стилът и възможността да изразиш себе си по най-добрия начин. Няма да откажеш, ако ти предложим да седнеш в любимия си бар с чисто нова премяна, която категорично отговаря на собствения ти стил? И какво да направиш, за да сбъднеш този сценарий?

Fashion Days са подготвили ваучер за пазаруване на стойност 1000 лв. за един от всички, дали своя вот в Go Guide Seaside Awards

Категориите, в които можеш да избираш най-добрите заведения от севера до Синеморец са 10 и можеш да ги видиш тук, а само след няколко клика участваш за спечелване на бляскава награда. Трябва само да отидеш в сайта, да избереш фаворитите си във всяка от категориите и да регистрираш гласа си (ще получиш имейл с линк за потвърждение). В края на кампанията на случаен принцип ще изтеглим един, който ще спечели ваучера за пазаруване от онлайн магазина.

Кои ще бъдат победителите в първите ни морски награди, избираш ти.

Гласуването продължава до 30 август, а след това имената на отличените, заедно с печелившия от играта за подаръчен ваучер на Fashion Days ще бъдат обявени в статия на сайта ни.

Go Seaside Awards 2022

На 1 септември награждаваме морските заведения, които тази година направиха от хубавото време лято, от лятото – безкраен празник на задоволството.  Стани част от бляскавата церемония по връчването на първите Go Guide Seaside Awards в Cache Yacht Bar и ела да празнуваш с нас на едно парти в чест на всички любими летни неща! Традиционно събираме представители на целия бранш и номинираните заведения, а тази година каним и теб, за да те въвлечем в магията на събитието.

Категориите, в които отличаваме най-добрите заведения в първите Go Seaside Awards

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *