Категориите, в които отличаваме най-добрите заведения в първите Go Seaside Awards

В следващите редове описваме категориите, за които да гласуваш на летните ни награди

0 коментара Сподели:

Хедонистичните ни души, които всяка година обикалят от най-северните до най-слънчевите южни части на така гостоприемното ни Черноморие, усетиха как картите на добрия вкус с ежегодни издания не са достатъчни. За първи път през 2022 даваме още нещо на онези пристанища, които хранят тялото и душата ни с великолепна храна, пивки коктейли и настроение, което да ни топли през студените зимни дни.

Разбира се, говорим за Go Seaside Awards.

Да, традиционните ни награди вече имат и морски едишън, а ти с цялото си сърце можеш да избереш най-добрите барове и ресторанти на любимото синьо! Знаеш много добре каква е твоята роля – можеш да гласуваш за любимите си заведения до 29 август на awards.goguide.bg.

Разпределихме номинираните в 10 категории – пет за севера и пет за юга. Онези локации, в които пускаме котва през летните месеци, където съществуването придобива смисъл.

Всички номинирани заведения ще получат стикер, по който лесно ще ги разпознаеш още от входа, а той е и нашето своеобразно „Благодаря“ за преживяванията и творенията през цялата година. Онези заведения, които спечелят най-голям брой от гласовете на публиката, пък ще се окичат с плакет, всеобщо признание и тонове неизмерима любов.

Go Seaside Awards 2022

В следващите редове описваме категориите, в които събрахме тазгодишните Go Seaside Awards. Гласувай за най-добрите, които нагласят морския ни компас, до 29 август, когато затваряме гласуването и започваме да броим гласовете. Цялата ни кампания можеш да следиш и в сайта ни, както и в страницата на събитието във Facebook. Очаква ни пищна церемония

в Caché Yacht Bar на пристанището в Созопол

като ще сме се погрижили да не ти липсват коктейли, красиви като морска пяна, приветливи русалки и музикална гост-звезда, която да ни пренесе в мечтаната ни лятна нощ. Кампанията продължава от 15 до 29 август и за да те възнаградим за добре свършената работа, след обявяване на победителите, на случаен принцип ще изберем един от всички гласували, който ще спечели 1000 лв. ваучер за пазаруване за Fashion days. Приятелите ни от NYX Professional Makeup ще обагрят събитието със специален кът, на който ще можеш да се запознаеш с продуктите им и да пробваш всичко, което ти харесва. Приветстваме устойчивата козметика, която ни кара да се чустваме добре!Веган формулите им са разработени без тестване върху животни и отразяват индивидуалността на всяка една от нас. Нямаме търпение за наградите, които са ни подготвили.

Best Restaurant

Храната! Нейно величие се настанява в сърцата ни, когато е приготвена с пресни продукти, отношение към детайла и финес, завъртян майсторски върху чинията. Тази категория неслучайно е на първо място – локациите, диктуващи добрия вкус, ни привикват отново и отново и нашепват удоволствия, които изпитваме само от перфектната храна.

Best Restaurant on the Beach

Устояващи на бурите на времето, настроенията на морето и силните слънчеви лъчи, това са местата, където отиваме боси, с пясък по ходилата и солени коси. Задоволяват и най-съкровените ни желания с безкомпромисните си ястия и гледка, пленяваща всички сетива.

Best Bar

Отбиваме се от пясъчните дюни навътре, в сърцето на топографските карти на удоволствието. Събираме емоции, спомени, музика в душите и се чувстваме у дома. Най-яките салове в морето на времето са тук, за да ти предложат много изпотени чаши, приятелства завинаги и паметни вечери.

Best Bar on the Beach

Следваме стъпките в пясъка и акостираме на онези места, които забъркват любимите ни емоции. Пишем хвалебствени писма и ги пускаме по течението в стъклени бутилки, които се разливат по бреговете. В тази категория отличаваме онези места, които ни вземат ума с комбинация от зашеметяваща гледка, ароматни еликсири и спомени завинаги.

Best Club

Жадни за танци до зори и нови емоции преминаваме през портите на най-добрите нощни клубове, където музиката е издигната на заслужен пиедестал. Отваряме сърцата си за най-добрите домакини, пръснати по морските ни географски ширини.

Обич: Художниците, които нарисуваха морето като вечност

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *