27 издание на Go Guide After Work Social Club идва с нещо специално

Следващото следработно соаре ще се състои на 30 август, ето какво да очакваш

0 коментара Сподели:
cheers

Предстои краят на лятото, което за по-голямата част от населението не е причина за празник, но предстоят и първите Go Guide Seaside Awards 2022, което определено е.

Ето защо, верни на своя стил, не оставяме любимия ни август да се измъкне безнаказано и посвещаваме последния After Work Social Club за летния сезон на тези две знаменателни събития.

С моряшка любов и лек ретро вайб превръщаме чудното пространство и разкошен rooftop на Barter Community Hub във впечатляващ пристанищен град. Всички пирати, безстрашни капитани, красиви русалки и гурме бохеми в летен отпуск ги очакват сини вълни, спускащи се от тавана, огромен морски шах, софийски залези и специални спотове за улавяне на августовското слънце.

Ще ти разкажем за наградите и ще ти предоставим ексклузивна възможност да гласуваш за любимите си барове и ресторанти по родното Черноморие, а страхотна изложба ще ни покаже как е изглеждало морето ни преди и сега.

Всичко това ще е подкрепено от прецизно лазурна музикална селекция и летни коктейли, които поставят солта на август на върха на езика, защото вярваме, че морето не е само на изток. То не е измислица, в сърцето е… и щастието съществува!

Знаем, че не всички ще имат възможност да дойдат до голямото синьо за първите ни морски награди, затова ще дадем възможност, освен на нашия сайт, да отличиш любимите си барове и ресторанти по Черноморието и с гласуване на място. Чрез таблет, предоставен от нашата любезна хостеса, която ще ти разкаже всичко за наградите, ще можеш да гласуваш за своите предпочитани морски пристанища на добрия вкус. След гласуването всички участвали ще вземат стикер, с който ще получат безплатен коктейл на бара.

Нашето море има много лица – от изминалите години, когато дюните и дивите плажове са го обрамчвали почти по цялото му протежение, а до Резово и Синеморец се е ходило само със специален лист, до днес, когато то продължава да бушува в неспирната си синя прелест.

Всичко това ще видим с изложба, включваща ретро и съвременни фотографии, уловили непреходната морска красота.

В специален photo corner ще разположим светлинни рефлектори, които по страхотен начин ще уловят красивите лъчи на залеза. Всеки желаещ ще може да се снима на това магично кътче, огряно от светлина, и да се пренесе мигновено на любимия си безкраен слънчев плаж.

Избрахме емблематичния Barter Community Hub за After Work Social Club: Seaside Awards Official Lounge, защото знаем, че в София, морето се усеща най-добре, когато си нависоко. Когато лъчите на августовския залез нежно те гъделичкат по кожата, а лек вятър развява косите ти. Подкрепяме цялото изживяване с безкомпромисни коктейли със солен вкус на върха на езика и подсказваме, че специален гост-диджей ще направи музикална селекция, разказваща ни истории за любов, море и още нещо. За пореден път на палубата с нас се качват приятелите ни от Laboratorios Babé, които са верен спътник в приключенията ни. Симпатягите от Settle пък са ни подготвили супер изненади, за които ще трябва да ти разкажем на място. Потренирай дженга уменията си, за да вдигнеш шансовете си за успех. Казваме ти наздраве в компанията на ароматния Hendrick’s Gin, с който забъркваме емоциите на лятото и отиваме в чудните селения на голямото синьо.

Очакваме те!

Категориите, в които отличаваме най-добрите заведения в първите Go Seaside Awards

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *