Събития за седмицата: 8-14 август

Знойни събития в сърцето на лятото

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата (15)

Губим се из града, докато той е празен,

въздухът се размазва на хоризонта, а нашата жажда за споделени емоции е пропорционална на тази, която усещаме в гърлата си. Грабвай бутилката с вода, сложи слънцезащита на нослето си и ни позволи да те разходим из седмицата така, както сме я подредили за себе си. Ще те заведем на кино в прохладен салон, ще слушаме музика на открито, ще празнуваме рождения ден на Мадона и няма да скучаем нито за миг.

Готов ли си?

ДА СЕ ИЗГУБИШ НАРОЧНО
8 август

Срещаме се с Крис Захариев, Ясен Атанасов и Анастас Шипков и тяхното незабравимо пътуване…

На границата между безгрижието и отговорния живот, трима приятели решават да прекарат последното си лято като тийнейджъри, пътувайки без план сред най-затънтените кътчета на България. Купуват стара Жигула, стягат раниците и се впускат в сурово приключение, в което всичко, което може да се обърка, се обърква. Къпане в реки, спане в непознати баби и закусване сред чифтокопитни животни. Приключение, в което губейки себе си по пътя, пак се намираш у дома.

RETRO PARTY – Stroeja Open Air
9 август

Отдаваме се на музиката под открито небе на едно любимо място. Вторникът запазваме за ретро парти, на което ще звучи музика от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те, благодарение на ловките ръце на Антон Христов. Пред пулта му ще има танци, смях и споделени емоции, които да ни топлят през студените месеци, които приближават стремглаво. Събираме се след работа и оставаме докато музиката звучи.

Hendrick’s Pop-Up bar
11 август

В четвъртък небето над София, в частност в Ozone Skybar & Lounge, ще приветства Hendrick’s pop-up бар. Ще се лее джин и добро настроение, а в центъра на прожекторите ще бъде Hendrick’s Gin с три страхотни коктейла: Neptunia Fizz,  Midsummer G&T и класиката, която изстудява летните вечери – Hendrick’s G&T. Ако искаш да дегустираш и да разбереш кой е любимия ти, това е събитието!

Ревю Live
11 август

Ако имаш нужда от още музика, слез със стъкления асансьор и се насочи към Kino Kabana, където Ревю ще превземат сцената. Четиримата музиканти ни канят в своя свят, ще можем да пригласяме на любимите си песни и да се насладим на хубава музика. Вземи приятел под ръка и се настани удобно! Както на всеки лайв концерт в Kino Kabana резервации няма да има, и настаняването е свободно, по ред на влизане на публиката. Ако искаш да си осигуриш front stage view, ела по-рано.

CRAZY Madonnas & Unicorns | International PARTY
12 август

Петък, 12 август, е запазен за рождения ден на нейно величество Мадона! Както повелява традицията се събираме в TELL ME, за да почетем този ден в световната история. Организаторите приветстват всички еднорози, тигри, панди и бляскави животинчета! Не забравяйте да сложите неотразим грим, секси рокля, или цветна маска, докато заглаждате парти прическата си – пригответе се за сладки приключения. Все пак – нищо не е забранено в този свят!Взимаме доброто си настроение и очакваме с нетърпение всички луди забавления.

2 задължителни неща за малката ти лятна чанта

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *