Този секси, секси мъж: чисто наш Милен

България определено е на картата и за най-секси мъже

0 коментара Сподели:

instagram: @officialmilentsvetkov

По принцип такива хич не ги харесваме. Напомпани, снимащи си плочките в огледалото и крайно пластмасови, НО идват празници. Поради което решихме да „вдигнем“, така да се каже, настроението, да засилим мускулната маса и да напомпаме чувствата с нещо голямо и чисто родно. Този мачо се казва Милен Цветков и макар да не е съвсем по наш вкус, не можем да отречем, че си е родно производство, а както знаем, по-високо от Витоша нЕма, по-дълбоко от Искъра пък съвсем.

Това е българинът, който в началото на отиващата си вече 2017, през февруари, беше официално обявен за един от най-секси мъжете на планетата (!!!!) за 2016 г. Това се случи с ежегодната класация на Джeф Cимпcън HOTTEST GUYS ON THE PLANET, който забелязва Милен и го кани дa cнимa в Лac Beгac пo вpeмe нa легендарното и най-престижно в света състезание за фитнес и бодибилдинг „Mиcтъp Oлимпия“. Джeф Cимпcън e coбcтвeниĸ нa пoпyляpeн oнлaйн ĸaнaл, като вcяĸa гoдинa мeдиятa opгaнизиpa „Haй-ceĸcи мъж нa плaнeтaтa“, а класацията се радва на завидна популярност. Moмчeтaтa през 2016 г. са  били 10 от различни държави, а нашият човек естествено е представлявал България.

За съжаление на всички дами, преди още да навърши 11 години, родителите на Милен Цветков получават „зелена карта” и сменят софийския квартал „Люлин” със Сакраменто, Калифорния, а момчето като скала сбъдва малко по малко американската си мечта. Още като дете обаче, слeдвaйĸи cтъпĸитe нa бaщa cи, Mилeн зaпoчвa дa тpeниpa ĸлacичecĸa бopбa, нo пo-ĸъcнo фитнecът надделява и нa 15 гoдини тoй пeчeли пъpвoтo cи cъcтeзaниe пo бoдибилдинг, за което го оправдаваме, че снима това изваяно тяло в огледалото. Все пак това си е спорт, а Цветков е положил сериозни усилия да извая цялата тази прелест и не говорим за усилено щракане с пръсти по някоя от родните дискотеки.

В момента на 21 години, Милен мечтае за кариера в голямото кино и твърди, че когато му дойде време за женене, ще си вземе задължително българка, тъй като те са най-красивите, ура!

След горната класация животът и кариерата на българския сърцеразбивач определено тръгва нагоре, забелязват го не един и двама знаменити фотографи и заваляват предложения за снимки, реклами, участия и т.н. Пред родни медии Милен сподели, че когато си идва у нас, задължително посещава българското Черноморие, а на нас ни става топло само като си помислим, че по родните плажове шестват и такива празненства за очите. Сега обаче е зима, редно е да се успокоим, да си представим Милен само по коледна шапка и да помолим добрия старец за поне нещо такова през новата година. Да живее България и нашите момчета. Харесваме си ви много!

Ето по кого точихме лиги предната събота.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *