Грижата за кожата никога не е била по-добра

На помощ идва коригиращият фон дьо тен от Vichy

0 коментара Сподели:

Грижата за кожата е ключова за красотата на една жена без значение на каква възраст е. Истината е, че грижата за кожата е задължителна. Колкото по-отговорно се отнасяме към себе си и тялото си, толкова по-добре ще изглеждаме и ще се чувстваме.

Сега перфектната кожа е възможна с коригиращ Dermablend фон дьо тен от Vichy. Dermablend от VICHY издържа до 16 часа и покрива всички недостатъци по кожата, включително зачервяване, тъмни кръгове, неравномерен тен, витилиго и акне. Можеш да го откриеш в два варианта според нуждите на твоята кожа – Dearmablend флуид и Dermablend 3D корекция:

DERMABLEND – коригиращ фон дьо тен флуид

Dermablend коригиращият фон дьо тен флуид от Vichy е създаден по високотолерантната хипоалергенна формула, тествана под дерматологичен контрол върху чувствителна кожа. Формулата комбинира висока концентрация на пигменти за оптимално покритие с кадифена разтапяща се текстура, която се слива напълно с кожата за естествен и безупречен резултат през целия ден. Текстурата се превръща във флуид при контакт с епидермиса, като осигурява максимално равномерно разпределение на цвета и безупречно покритие на несъвършенствата без локални напластявания и ефект на маска.

Подходящ е за коригиране на средни до тежки кожни несъвършенства (неравномерен тен, тъмни кръгове, зачервявания, белези и др.).

Обогатен с глицерин и  растителни масла за гладко нанасяне и оптимален комфорт, флуидът създава тънък слой, който видимо заглажда фините бръчки, без да оставя мазен филм върху кожата.

Тенът е равномерен и естествен.

Резултатът? Несъвършенствата са напълно покрити – незабавно и без ефект на маска. Тенът е равен и сияен, кожата е еластична с усещане за комфорт.

DERMABLEND [3D корекция] – коригиращ фон дьо тен за изглаждане повърхността на кожата

Dermablend [3D корекция] коригиращият фон дьо тен за изглаждане повърхността на кожата от Vichy осигурява високо покритие и изравняване повърхността на кожата. Подходящ е за мазна кожа, склонна към акне, като перфектно покрива несъвършенствата и постакнеичните белези.

Обогатен със салицилова киселина и еперулин, този фон дьо тен видимо намалява несъвършенствата на кожата. Салицилова киселина има ексфолиращо действие, а еперулинът – успокояващо. В резултат на това тенът изглежда равен, гладък и матиран, а кожата се чувства мека и комфортна. И това не е всичко – след 4 седмици употреба лезиите изглеждат намалени до 49% според клинични тестове на 43 пациенти.

Грижата за кожата е важна и съвременните козметични продукти могат да ти помогнат да изглеждаш прекрасно. Красотата не изисква жертви, а грижа.

Виж повече тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *