Събития за седмицата: 1–7 август

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата (14)

На този първи август си пожелаваме лятото да остане.

Пожелаваме си надеждата за всичко, което не е било, а е трябвало да бъде, да изпълни отново сърцата ни. Август е слънце, топъл вятър, сол по кожата и пясък в косите. Август е партитата, бълбукащите коктейли и многоцветните залези. Август е време да хванеш на изток и да се порадваш на живота до морето такъв, какъвто е – гол, по сандали, мокър и солен. Ако няма изгледи това да ти се случи, те хващаме за ръка и те превеждаме през софийската градска джунгла, която ти е приготвила примамливи неща.

КОКТЕЙЛ И КИНО | To Wong Foo, Thanks for Everything!
2 август

The Steps започнаха завладяваща серия от събития „Коктейл и кино“ с „Клетка за птици“ и „Студио 54“, а този вторник ни запращат към Холивуд с пълна газ! Очаква ни вълнуващ road-trip в компанията на Уесли Снайпс, Патрик Суейзи, Джон Легуизамо и комедийния шедьовър „На Уонг Фу с благодарности“ ( To Wong Foo, Thanks for Everything!)

Сюжетът е следният: на път от Ню Йорк към Холивуд, за да участват в конкурс за „пъстри феи“, Ноксима (Снайпс), Вида (Суейзи) и Чи Чи Родригес (Легуизамо) са принудени неочаквано да направят отбивка, когато откритият им кадилак се счупва. Попаднали в пустинното градче Снайдърсвил, те трите (тримата) се стараят да се представят по възможно най-подобаващия начин според тях. А когато техният стил и блясък събуждат заспалите местни жители, се открива място за незапомнен в историята на американския Запад купон.

Събитията се случват всеки втори и четвърти вторник от месеца, а входът е безплатен!

ИСТОРИЯТА НА ЖЕНА МИ
3 август

Домът на киното за пореден път се превръща в пристан, където мечтите се сбъдват. Филмът „Историята на жена ми“ е истинско кино събитие – морски капитан се обзалага в кафене с приятел, че ще се ожени за първата жена, която влезе. Следва коварен лабиринт от страст и ревност или най-екстравагантният любовен триъгълник след „Опасни връзки“.

Филмът е адаптация на едноименния експериментален роман на Милан Фющ от 1942 година. Страстно вглъбена и непокорна, историята обръща гръб не само на научните и политическите истерии, а и на целия грубо непристоен свят, без да забравя или да се отказва нито за миг от обективността. Авторът се занимава с вътрешните трепети на външния свят, с познатите на всички ни сложности и абстракции на душата. Гледаме в захлас!

Jeremy? в Kino Kabana
3 август

Ако предпочиташ своята сряда вечер под открито небе, с музикален съпровод и добра компания, те насочваме към Kino Kabana за близка среща с момчетата от Jeremy?. Шест години след издаването на първия им албум Ерсин Мустафов (китари, бас, водещ вокал), Ташо Колев (соло китара и вокал), Красимир Тодоров (клавишни) и Росен Вътев (ударни) ще представят най-любимите на феновете парчета. Очакваме както винаги зарядът им да е на ниво, а метеорологичните условия се очертават повече от перфектни за една лятна сиеста.

Themed dinner: „Escape Room: Murder on Orient Express“
5 август

Някога ходили ли сте в escape стая? Ако все още не ви се е удавала такава възможност, в ресторанта на Kitchen 59 ни готвят нещо още по-вълнуващо! Кулинарните виртуози в кухнята на Talents ни приветстват на незабравима вечеря след 19 часа! Питат ни дали сме готови да се присъединим към едно вълнуващо и мистериозно кулинарно преживяване, на което ще преоткрием кулинарните си способности, и ние кимаме в съгласие. Присъединяваме се към тяхната Talents Express приключенска мисия и нямаме търпение да им помогнем да открият убиеца с помощта на седемстепенното меню, което ще разкрие уликите, които водят към виновника.

Soda Birthday / All-Star Weekend
5–6 август

Тематично за края на седмицата се отправяме жадни за танци, емоции и приятни запознанства в любимата Soda. Приятелите ни празнуват две години на градския небосклон, а ние – безброй вечери, оцветени от ловките ръце на диджеи и бармани, винаги готови да ни накарат да изтъркаме подметките на кецовете си!

Празникът, както подобава, ще продължи две вечери, като даваме старт със Samm The Man и Kalyas – симпатягите, способни да спрат времето. В събота Zimone и Sam De Groove поемат руля, а ние вдигаме високо чашите и се отдаваме на изкушението. Лято е, август е, празник е!

„НЕперфектна в перфектен ден!“ – храм на обожание за вътрешната красота

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *