Лятото на изгладените различия

0 коментара Сподели:
hair

Така е то през лятото – изгревите, вълните и даже любовта понякога ни хващат леко неподготвени. Толкова леко, че често е нужна една есен време само за да осмислим преживяното. Но няма проблем, летните дни са толкова дълги, че има време да изгладим всички различия, дори по пътя за морето рязко да сме разбрали, че вместо в Синеморец отиваме в… Обзор. Например. Ето един непоискан съвет – това лято не се вглеждай в неразбориите, а се наслади на промените в плана, на камъчетата, които аха да преобърнат настроението. Защото нали знаеш – всяка песъчинка на плажа някога е била красива част от морето.

Или нещо такова. Живей го философски този живот. Лято е!

Ако ти трябва леко показно, за да разбереш, че всичко в крайна сметка може да бъде изгладено, вземи за пример новата серия Brazilian Sleek от John Frieda. Даже най-непокорната коса – като бурна вълна, се укротява под формулата, обогатена с кератин и комплекс Frizz Immunity. Технологията в серията елиминира наелектризирането и хвърчащите краища (особено осезаеми след цял ден бриз, сол и слънце), за да придаде на красивата ти грива завършен и укротен вид.

Най-хубавото – работи както на права, така и на начупена коса, ура!

Ако ти трябва леко показно, за да разбереш, че всичко в крайна сметка може да бъде изгладено, вземи за пример новата серия Brazilian Sleek от John Frieda. Даже най-непокорната коса – като бурна вълна, се укротява под формулата, обогатена с кератин и комплекс Frizz Immunity. Технологията в серията елиминира наелектризирането и хвърчащите краища (особено осезаеми след цял ден бриз, сол и слънце), за да придаде на красивата ти грива завършен и укротен вид. Най-хубавото – работи както на права, така и на начупена коса, ура!

И понеже говорехме за малките неразбории, които могат да завлекат настроението ти на дъното, едно е сигурно – косата вече не е едно от тях. Още след първата употреба на Brazilian Sleek, косата създава защитна бариера и отблъсква влагата в продължение на 72 часа, което улеснява поддържането на права прическа.

Мхм, даже на влажния въздух на морето!

След продължителна употреба на продуктите пък, от John Frieda обещават имунитет срещу наелектризиране и начупване. В серията откриваме шампоан и балсам.

Още summer essentials: Слънцезащитата, на която се доверяваме

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *