After Work Social Club: Sunset Blvd. ни подарява чист Калифорния вайб

After Work Social Club пренася Булеварда на звездите в L.A. по залез на Булеварда на мечтите в София

0 коментара Сподели:

Представи си следната картина – в Калифорния си на залез-слънце, плажът е огромен и безкраен, в далечината вече се виждат запалени неонови светлини, ти си по къси панталонки, ролери и светът определено ти принадлежи. Музиката е по твой вкус, а ароматът на океанските вълни стига право до широката ти усмивка, за да се слее с калифорнийския вятър, който развява косите ти.

Всичко това не е мираж, защото ще ти го подарим, и то по още по-готин и впечатляващ начин.

Точно на  27.07 от 18:30 часа те очакваме в Kitchen59 за култовото издание на Go Guide After Work Social Club: Sunset Blvd. Edition. Kitchen59 отвориха страхотен басейн на покрива на красивата си сграда на „Цар Борис“, а ние сме се погрижили да превърнем пространството в локация на мечтите: басейн, гледка отвисоко, залязващо слънце в жълто-оранжеви нюанси и инициалите ти – върху звезда на стената на славата.

Кръщаваме това издание на следработния ни социален клуб Sunset Boulevard в чест на най-красивия залез в столицата, юли и бляна по вечното лято на Западното крайбрежие. Превръщаме покрива на @Kitchen59 в своеобразно превъплъщение на най-известния булевард в света и те каним на парти – микс между свободолюбивия дух на нощен Холивуд, примесен с типични Бевърли Хилс pool party елементи и характерни акценти от облика на Калифорния. Специално за теб изграждаме Стена на славата по модел на Холивудската Алея на звездите. Ще можеш да напишеш името си с маркер върху звездите на стената и да увековечиш момента на слава в снимка.

Отделно сме ти приготвили един страхотна люлка с гледка към невероятния залез.

Тук можеш да наблюдаваш залеза, докато на заден фон шарени хора танцуват и се наслаждават на прохладата край басейна. Това е магичния ни кът, който е специално предназначен, за да си откраднеш минутка за съзерцаване.

В специално разположен друг корнер пък глезим желанието си за малко Холивуд блясък в косите, заедно с Redken. Професионални коафьори са на разположение, за да оформят прическите на гостите в стил Лос Анджелис или иначе казано – във визия, за която даже Джесика Частейн ще завиди!

Слушаме и музика от пулта и пием коктейли с цвят на залези, изгреви и морска пяна. Палми, светещи табели, тропически плодове и ярки цветове посрещат на партито, докато сряда бавно се търкулва в леглото на вечерта. Осъществяваме това издание в компанията на Laboratorios Babe, които носят Холивуд глам за всеки тип кожа, и Settle, с които плащанията се случват лесно като на кино.

Подсказваме ти още, че гостите ни са разнообразни и красиви, точно като на pool glamour party,

а изненадите ще те дебнат от всеки ъгъл. Залезът пък ще е напълно специален, защото от покрива на точно тази локация той ни се представя в цялата си пълнота и прелест. Чакаме те в Калифорния на Sunset Boulevard или около басейна на Kitchen59. Обещаваме мега L.A. вайб и още много. Идвай!

За още от същото – виж Калифорния по време на корона

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *