Наръчник на истинския бохем в три лесни стъпки

Там, където има слънце, има и Plomari

0 коментара Сподели:
Greece Plomari

С шепи, пълни с юни и юли, с август, нежно напоен на върха на устните,

се събуждаме преди алармата, взимаме кафявата винтидж чанта за предстоящото пътуване от скрина, прекосила много граници, видяла много чуждоземни момичета и боси отпиваме първите си глътки кафе. Желанието ни да уловим мига е като малки балончета кислород в кръвта, като песен на крайчеца на езика, като два билета, букнати час по-рано.

То е нашият двигател, който ни кара да сме живи и ние отлично знаем как да му се отдадем.

Ето защо на път за поредното пътешествие, с класа и стил, и много живот в чашата ти показваме как го правят истинските бохеми. Когато слънцето се вдигне високо и когато точното питие прави дните ни по-красиви – прилагаме тези стъпки и отпиваме смело!

Преди изгрева – пожелай си лекота

За да се насладиш на живота не ти трябва специална дестинация, скъп хотел или луксозна гурме храна. Трябва ти единствено слънце, по възможност плаж и бяла ленена риза. Истинският бохем се радва на всеки миг от денонощието и има една малка тайна – преди изгрева си пожелава лекота.

Правим го и ние и си подаряваме дълги уикенди, за да поддържаме солта на живота и тръпката в себе си.

Любимата ни Гърция е на ръка разстояние затова като първи съвет за по-красиви дни ти препоръчваме да я избираш всеки път, когато можеш. На някои от близките ръкави, в популярността на Санторини, в омаята на Закинтос с големите му костенурки и подводни пещери или в уюта на Парос – тук знаят как да забавят времето, така че то да стане точно. Още щом стъпим на памуковите им плажове и потънем в прозрачната вода, ние добавяме чаша или бутилка ледено Ouzo Plomari към ваканцията си. То е с нас всеки път, когато искаме да усетим перфектния вкус на живота. Да заключим залезите му в сребърните кристалчета и да се гмурнем в неочакваната му анасонова сладост. Ouzo Plomari определено е питието на “dolce far niente”, на истинските бохеми и на насладата от всичко около нас.

Избери това, което друг не би избрал

Приятелите ти искат да се отдадат на яхтено парти или на купонясване в целодневен бийч бар? Няма лошо, но ние те съветваме да се разходиш сам по малките улички на изгрев слънце. Да слезеш по напечения, ухаещ на детство асфалт, да си поговориш с рибарите. Да ги похвалиш за улова, да послушаш историята на бабата, в чийто очи се крият легенди и за Персия и за Пелопонес, а после да седнеш и да споделиш обяда си с местните.

С напуканите им ръце, жадните за още живот очи, с историите им за морето, любимите, мидите, бурите.

Ако гръцки рибари ти сипят от любимото им узо и напълнят чинията ти с даровете на морето, никога не оставай безразличен. Живей, слушай го, отпивай го тоя живот. Бъди изследовател! Където има Ouzo Plomari има и куп легенди от по-добрите разказвачи – улови ги с отворено сърце.

Бързането е за глупаците, точният час за невежите

Ако искаш да разбереш що е хедонизъм и истинска наслада от живота последната и най-важна стъпка от наръчника на всеки бохем е да изхвърли часовника си. Сложи птиче перо на шапката, нарисувай цифри на шала си, цъкни на самолетен режим телефона си, но никога не вярвай на часовника, защото той е стар лъжец и всички знаем това. Ако си бил в Италия или Испания отлично знаеш за какво говорим.

Там времето е приблизително, но щастието пълно.

Имаш ли време за целодневно безвремие те съветваме едно – събери се с приятели, налейте си отлично селектираното, с балансиран и перфектен вкус и сто процентово качество Plomari и планирайте следващото пътешествие. Мечтите се коват с верни другари по сърце и качествено питие в чашите.

И за финал те съветваме – вземи този наръчник на истинския бохем в джоба си, довери се на по-доброто узо за летните си безгрижни дни и не забравяй: там където има слънце, има и Plomari! Животът е в колата и те чака да тръгвате!

Влюбени в юни

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *