Editors’ choice: 6 неща, които обикнахме през юни

Споделяме ти шестте неща, които правят юни цветен за нас

0 коментара Сподели:

Мястото на страниците ни, в което те каним да ни последваш, отново е отворено за всичко, което най-много ни харесва. Тук ще намериш онова, което прегръщаме с отворени обятия. Приветстваме един от най-любимите си месеци с музика в ушите и мечти за бягство от града. Зад ъгъла ни дебне ароматът на лятото.

Попътувай с нас през равните полета на великолепните емоции, за да акостираме заедно в селенията на юни.

Слушай: Harry’s House

Саундтракът на месеца определено е новият албум на Harry Styles. Харесваме го целия – от първите тонове на Music For A Sushi Restaurant, през поезията, която се лее в Matilda, до As It Was, която изпълва всяко кътче на сърцето. Влюбваме се в живота с Late Night Talking и рисуваме усмихнати личица на запотеното огледало в банята. Гмуркаме се в дълбините на съзнанието си и се чувстваме у дома.

Посети: секвоите край Кюстендил

Храним душата си на едно място, излязло сякаш от приказките. Ако точно днес градът не вибрира на правилните честоти, около величествените секвои край Ючбунар витае магическия прах, от който можеш да заредиш запасите си. От София се стига за по-малко от час и половина. Възрастта им е над 130 години, високи са над 30 метра, като обиколката на най-голямата е 9 метра. Прегърни природата!

Хидратирай се: 24 bottles

Пластмасовите бутилки не са екосъобразни, независимо какво са ни казвали. Все повече компании използват пластмаса без наличието силно увреждащия организма ни и вредящ на хормоналния баланс Бисфенол А (BPA), но за сметка на това има други химикали, които се изпускат ако бутилката се загрее или престои и не се ползва. Стоманена, дизайнерска бутилка за многократна употреба, която да е верен спътник в приключенията ти, ще реши този проблем.

За след работа: джин тоник със сироп от бъз

Усещаш ли аромата на ефирните бели цветчета, който витае във въздуха? Градът цъфти и точно сега е времето да се завъртиш около дъхавите растения за един от най-освежаващите вкусове на лятото. Всеки има различна пропорция за приготвянето му, а ти можеш да експериментираш със съставките, но за истинска наслада ти предлагаме да го добавиш към следващия джин тоник, който си забъркаш, няма да съжаляваш.

За морски приключения: LaFe swim

Вдъхновяваме се от примерите за български бизнеси, които правят качествени продукти, които ни карат да се чувстваме добре. Тази година залагаме на банските на Грета Аврамова! Брандът се осланя на свободния дух, а името е абревиатура на Love – Adventure – Fabulous – Enjoyment. Банските преплитат класически кройки с модерен прочит, които пасват перфектно на извивките на женското тяло и те карат да се чувстваш добре.

За освежаване: флорална вода

И като казахме плаж, не можем да пропуснем освежаването на кожата. Флоралната вода се получава при парна дестилация на цвета или цялата наземна част на даденото растение. Повечето имат общи свойства като хидратация, себобалансиращ и тонизиращ ефект, но ако се бориш с по-специфични кожни проблеми, провери отзивите за различните билки и действието им.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *