7 причини да се довериш на удобството от ново поколение: Yoga Generation 7

Lenovo ни подготвят за неповторимо развлекателно преживяване

0 коментара Сподели:
Lenovo Yoga Gen 7

Ако последните години ни учат на нещо, то със сигурност е, че бързото движение напред е важно за дългосрочния успех. Искаме да бъдем продуктивни, но да отделяме време за себе си и за почивка. Искаме да покорим върховете на творчеството със завидна производителност и финес. В търсене на този баланс се срещаме с флагманите на Lenovo – Yoga 7 и Yoga 9, и ти разказваме за новостите, които крият под дизайнерските си кутии.

За първото десетилетие от представянето на Yoga – първите лаптопи с панта, завъртаща се на 360 градуса, тази серия промени начина, по който използваме компютрите си. Иновациите, които предоставят на клиентите си в свят, който учи, работи  и се забавлява от всякъде, не остават незабелязани. Друг акцент от портфолиото им тази година е въвеждането на прогресивната услуга за компенсиране на въглеродния отпечатък на Lenovo, която ще даде на потребителите, а не само на бизнеса, възможността да компенсират вредните емисии и да допринесат за по-устойчиво бъдеще.

Докато празнуваме годишнината на истински оригиналната серия, която буквално обърна компютрите ни с главата надолу, Lenovo гледа към бъдещето.

Седмото поколение на серията определено им носи късмет. Виж защо.

Удобство

В ежедневното препускане имаш нужда от устойчив и лек корпус, който да не пречи на свободното ти движение от офиса към поредната среща или отбиването за кафе. 14-инчовият дисплей означава, че не правиш компромис с големината, но 1,4 кг определено не е товар.

Това седмо поколение идва с всички удобства, които ти трябват в днешния динамичен свят.

Lenovo Yoga Gen 7

Естетическо удоволствие

Yoga 7 и Yoga 9 впечатляват със заоблени ъгли, полирани елементи и ергономичност. И при двете машини клавиатурата е обновена, тъчпадът – уголемен, за да използва пространството по оптимален начин, а дисплеят е със съотношение на страните 16:10 и от която и страна да го погледнеш, значи повече екран – без значение дали го използваш за работа или спокойна филмова вечер. Характеристиките 400 нита, 100% DCI-P3 не ни говорят много, но при използване определено се забелязва, че дори ярката слънчева светлина не е пречка за него. Оптимистично настроени за прогрес в настоящата реалност, Lenovo продължават мисията си да представят „по-интелигентни технологии за всички“ – фокусирайки се върху устойчив и минималистичен  дизайн.

Звук, който кара сърцето ти да трепти

Всяко ревю в YouTube ще ти каже, че това е най-добрият звук в лаптопи на Lenovo.

Ако си любопитен, бихме ти препоръчали да се убедиш сам.

Говорителите на Dolby Atmos ще те обградят като завеса за богат и плътен звук. Това е удобство, което оценяваш в офисните срещи, когато нещо се измърмори, както и докато някой в стаята хрупа чипс, а душата ти иска да се наслади на саундтрака на Dune. При Yoga 9i атмосферата идва от пантата, а от долната страна на лаптопа подгряват още два високоговорителя за пространствено удоволствие.

Гъвкавост от ново поколение

360-градусовата гъвкавост на серията Yoga ти помага да увеличиш продуктивността си. Опитай – наслади се на поглъщащо забавление в режим палатка. Изследвай и създавай в режим таблет, оптимизирайки работата си. Режим лаптоп ти дава свободата да работиш на устройство, което отговаря на всичките ти нужди. Режим презентация пък ти дава възможност да блеснеш, когато представяш проект.

Lenovo Yoga Gen 7

Чувствай се свързан

Всяка година Lenovo внедряват по нещо в Yoga с по-интелигентна технология, за да предоставят завладяващи преживявания, за да подобрят работния ден и свободното време, и тази година не е изключение. С пълния набор от портове, включително Thunderbolt™ 4 и HDMI, както и с дълготрайната батерия с бързо зареждане няма да се налага да се притесняваш и да търсиш контакти, докато си в движение.

Мощност

Трябва да имаш предвид, че това не са гейминг лаптопи. Ако ги използваш за видеоигри, вероятно ще ти се наложи да намалиш параметрите на графиката, за да се насладиш на плавна работа. С всяка друга задача Yoga 7 и Yoga 9 се справят безпроблемно – поддържат до 12-о поколение Intel® Core™ i7, който осигурява невероятна мобилна производителност там, където имаш най-голяма нужда от нея.

Проектиран за всеки

Без значение каква посока избираш за бъдещето си, имаш нужда от верен спътник в ежедневните препятствия.

Всеки дизайнер, блогър, журналист или писател, с този компютър подръка смело може да поеме напред.

За любителите на филми, за създателите на съдържание или любителите геймъри, които се нуждаят от по-голям сензорен екран за по-завладяващо компютърно изживяване. Конструкцията е стабилна, а материалите, използвани за изработката, обещават безпроблемна работа не само в близкото бъдеще.

Тук ти разказваме за IdeaPad 5 Pro от Lenovo – за онези, които работят и тук, и там

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *