Красотата на бъдещето

Баловете свършиха, но емоцията никога не отшумява

0 коментара Сподели:

В живота на всяка една млада дама вечерта, в която затваря страницата на ученическите си години, е изпълнена с едни от най-ярките емоции. Блясъкът в очите, шумът от шифон и високи обувки остават един красив спомен от нощта, в която празнуваш края на последните 5 години от живота си. Затваряме очи и се връщаме към броенето до 12, безгрижния смях и ослепителните рокли. Снимките от тези моменти са това, което пази емоцията. И кой знае – може и да ни потрябват за нещо?  

За 15 поредна година Dir.bg организира националния конкурс „Най-красива абитуриентка“.

През годините са се включвали стотици момичета от цялата страна, които споделят снимките от незабравимата нощ, прекарана с класа, преди да поемат напред. Миналата година се включиха рекорден брой ученички – над 1200, а тази година се очаква титлата да е още по-оспорвана.

И как не – наградите и тази година са страхотни! Тазгодишната победителка ще спечели Смартфон Huawei P50 Pro, който продължава традициите за първокласна фотография в P-серията и предлага най-мощната фотографска система на Huawei към днешна дата. Другата награда е приказна почивка за двама в модернен 5-звезден СПА хотел в Банско, който е разположен в началото на популярния ски курорт Банско и само на 450 м. от неговия център, старинни улици и къщи. Следващият подарък е диамантеното колие от Goto Jewellery and Diamonds. Всички финалистки в последния кръг (20 на брой) ще се докоснат до най-новите модни тенденции с ваучери от trendo.bg.

Както през предишните години, така и през тази, звездната комисия се състои от обичани, вдъхновяващи популярни личности, които неведнъж са доказали своя професионализъм по пътя към сбъдването на мечтите си. Oслепителната и лъчезарна синоптичка, чиято пленителна усмивка е в състояние да озари и най-мрачния ден Натали Трифонова, очарователната Радина Кърджилова, чаровният актьор Филип Буков и Цветелина Джонова – миналогодишната победителка в конкурса, ще оценява момичетата, които вземат участие.

Ако вече си убедена, че в балната вечер не просто си била хубава, а си най-красивата абитуриентка у нас, прочети още за конкурса тук. Срокът за участие е 23 юни 2022 г. до 14:00 часа.

5 начина да се сдобиеш с beach body, без да припарваш до фитнеса

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *