5 начина да се сдобиеш с beach body, без да припарваш до фитнеса

Преди да ги приложиш обаче – все пак пробвай с тичане.

0 коментара Сподели:
beach body

Май е последният месец, който ти позволява да измайсториш едно прилично beach body, така че в периода юни-септември да не се чувстваш като единствения малък кашалот, заседнал на сушата. Beach body-то обаче е особена категория body и ние знаем, че именно неговото постигане е най-трудното в хилядолетната история на човечеството. Ето защо ти даваме няколко изпитани трика как да го имаш, без изобщо да припарваш до фитнеса. Преди да ги приложиш обаче – все пак пробвай с тичане.

More sex, less junk food

Пролетта е време, в което трябва да събудиш тялото си за нов живот, и няма по-добро решение на това от забиването на най-готиното гадже наоколо. Сексът е най-приятното нещо, което можеш да правиш през май, точно преди плажния сезон, а ако той е достатъчно добър и в достатъчно големи дози, то новото ти секси тяло е гарантирано.

Съчетай го с повече зеленчуци, имаме предвид след или преди правенето му, откажи бързата храна, пиците и пастата, и си готов за изцяло новата гореща ера на юни, юли и август.

Don` t cry for me Argentina

Не че те насърчаваме, но една раздяла с любимия сега ще ти се отрази чудно! Любовната мъка е най-добрият метод за бързо и лесно отслабване, а сълзите изкарват излишната и задържана вода в организма, така че – фитнат и single ще си идеалният герой на лятото. Раздялата обаче трябва да има стриктни правила – без сладолед на дивана и романтични филми. Ти ще правиш beach body, я! Тя трябва да е прекарана с много приятели, луди танци до зори за допълнително кардио и най-здравословната диета в такива ситуации – розе и посрещнати изгреви на празен стомах.

New job, new me!

Колкото и гадно да е, трябва да го признаем – стресът сваля излишни килограми. Затова те съветваме да започнеш напълно ново работа точно преди летния сезон. Съветваме те обаче да си намериш възможно най тегавата работа, с най-киселия шеф. Така минус пет килограма са ти гарантирани още с първия работен ден, а останалите излишни ще свалиш най-много до седмица. Ако искаш да оформиш и различни мускулни групи, избери нещо екзотично – стругар, оператор на металорежеща машина, месач или дървосекач. Независимо че до сега най-тежкото нещо, което си вдигал, е било мишката на компютъра или чисто нов чифт обувки – време е за жертви! Beach body-то изисква борба докрай!

Politics is a dirty game

Най-сигурният начин да се съсипеш и да отслабнеш, разбира се, е да влезеш в политиката. Това член на СЕМ, това министър на културата, това говорител на Волен Сидеров – всичко ти гарантира, че ще промени тотално визията си за максимум месец. Забранени са обаче всички кюфтета в стола на Парламента за 60 стотинки, обвързване със съмнителни фигури – знаеш за КОЙ говорим – и возене в служебни автомобили. Трябва да си мразен, известен и не особено запознат с ресора си и тогава сме сигурни, че beach body-то само ще дойде при теб. Разбира се, може да пуснеш и някое и друго клипче, докато изпълняваш служебните си задължения, за да ускориш процеса, в което те съветваме да се лакираш до бюджета за пенсионерите например или да показваш чисто новите си обувки на цената на малък софийски апартамент, докато инфлацията в държавата безмилостно расте. Важно е също да си много усмихнат и да пожелаваш навред световен мир. Всичко това в името на перфектното тяло този сезон.

Reality star

Ако наистина искаш да оформиш перфектно тяло, тотално да се разделиш с реалността и нормалните хора и да попаднеш в свят, изтъкан от джуки, рози, интриги и пусти плажове – запиши се в риалити формат. Предлагаме ти три опции – „Игри на волята“, „Сървайвър“ и „Ергенът“. При вариант 1 ще си гладен, изтощен, но за сметка на това ще трябва да преминаваш препятствия и трасета, за които се иска поне половин камион ядене. При вариант 2 – отново ще си гладен и изтощен, но пък може да имаш късмета да те ухапе някое отровно същество. Я змия, я паяк, я нещо друго и тогава ще си поне седмица на системи. Това ти гарантира, че след инцидента ще разхождаш най-якото тяло, което Приморско е виждало от 96-а насам. При опция 3 няма нужда да правиш нищо. В „Ергенът“ или ще ти се доповръща от всички рози и усмивки на главния герой и сама ще изхвърлиш излишното, или съществата там ще те изядат направо с парцалите. Ако успееш да заформиш и грандиозен скандал с най-популярната дама сред участничките или да подариш някоя и друга прашка – участието ти ще е право в целта!

За финал ти напомняме, че здравословният начин на живот наистина е единствената опция ти и тялото ти да се чувствате супер през цялата година, но все пак ако положението е трагично – опитай съветите със секса и танците до зори. Другите възможности са за наистина смелите по сърце. Ще се видим през лятото приятелче, а истината е, че там се изисква единствено beach и body. Имаш ли и двете, всичко е наред и няма нужда да се тревожиш за нищо друго!

Ако вече си на лятна beach body вълна – виж 7 ТИПА МАЦКИ СПОРЕД БАНСКИЯ

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *