Сериали на седмицата: Stranger Things, Prehistoric Planet и Night Sky

Космос, минало и... още по-далечно минало

0 коментара Сподели:

Тази седмица пътуваме през времето и пространството с три интригуващи продукции. От праисторическото минало на собствената ни Земя до чужда планета, скрита в задния ти двор – тези изкривяващи измеренията сериали със сигурност ще направят деня ти доста по-интересен.

За почитателите на фантастичното Космосът се оказва на една крачка разстояние.

Тези, на които им липсва Stranger Things, най-сетне се сдобиват с дългоочакваното продължение. Ако пък харесваш динозаври, научнопопулярни филми или просто искаш да научиш нещо ново, пред очите ти се открива цял един нов свят, който едва успяваш да разпознаеш като свой.

Ето кои са любимите ни акценти от стрийминг платформите тази седмица:

Stranger Things

От 27 май по Netflix

Връщаме часовника към 80-те години, за да продължим приключенията на любимите ни тийнейджъри, които пораснаха пред очите ни. Колкото и да се опитват да се откъснат от опасното си минало, неусетно младежите се оказват въвлечени в нова мистерия. Въздухът трепти от напрежение, а Ел е изправена пред съдбовен избор. Какво ще стане с детектив Хопър и какви нови заплахи крие Преобърнатият свят?

Prehistoric Planet

От 23 май по Apple TV+

Озоваваме се в периода креда, а динозаврите, с които се запознаваме, никога не са изглеждали по-реални. Как е изглеждал светът преди 66 милиона години? Всеки епизод ни разхожда през различен тип местност: пустини, морета, брегове, гори… Постепенно добиваме пълна картина на отдавна изгубената флора и фауна, за чиято памет нашепват единствено фосилите. Да се чудиш какви чудеса могат да сътворят учените и аниматорите, когато работят заедно!

Night Sky

От 21 май по Amazon Prime Video

Дж. К. Симънс и Сиси Спейсек са Айрийн и Франклин – възрастна двойка, която живее с изумителна тайна: в задния им двор е скрит портал към друга планета. Двамата често посещават извънземния свят и се любуват на внушителните гледки, но спокойствието им е нарушено, когато един ден там откриват непознат мъж. Айрийн и Франклин се смиляват над него, но надали е добра идея да прибереш в дома си човек от чужд свят. Темата сама по себе си е интересна, а енигматичната история те призовава веднага да посегнеш към дистанционното.

24 български книги, които бихме препоръчали на Кирил и Методий.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *