5 модни артикула, които е по-добре да си купиш second hand

Подсказваме ти за 5 неща, от които да се освободиш, и 5 модни артикула, които купуваме задължително second hand.

0 коментара Сподели:

photocredit: remixshop.com

Пролетта е тук и е време да прочистим гардероба си от нещата, които не носим. Много е важно да започнеш топлите дни с лекота и в сърцето, и в гардероба, защото точно този сезон изисква пълно обновяване.

Тук обаче идва тънкият момент, в който трябва много добре да прецениш от какво да се освободиш и какво да добавиш, за да може визиите ти да са практични, красиви и да ти носят нужната доза вдъхновение и удобство.

Не сме сигурни дали знаеш, но на ежедневна база човечеството изхвърля тонове дрехи, с които замърсява околната среда по необратим начин, а най-лошото е, че самите ние доста често купуваме неща, които никога не носим и които по-късно се вливат именно в този ненужен „отпадък“ за планетата Земя. Ето защо тук подреждаме за теб какво е по-добре да пазаруваш second hand и отделно ти подсказваме от кои пет неща да се освободиш. Всичко правим с помощта на нашите приятели от Remixshop.com, които имат опцията да им продадеш запазените си дрехи, обувки и аксесоари, които вече не носиш, а с получените средства да закупиш твоите нови second hand находки или да подкрепиш SOS Детски селища България като дариш сумата за добра кауза. На Remixshop.com могат да се изпращат за продажба само актуални, запазени и добре изглеждащи дрехи, които харесваш, но вече не са част от твоя стил или никога не си обличал. Виж как става цялата магия сега:

5 неща, от които да се освободиш

photocredit: remixshop.com

Ако не си носил нещо повече от година – продавай! Няма да му дойде времето и през следващата. Ако чакаш онази почти нова секси пола да ти стане, но това не се случва – продавай! Приеми новото си тяло и му купи нещо, в което ще се чувства доста по-добре. Ако си сменил стила си и смъкнатите дънки, кецовете и онази готина маркова тениска вече не са част от твоето ново аз, е време завинаги да се разделите. Ако са ти омалели запазените ски обувки, екипировка в добро състояние или всичко свързано със спорт, тогава вземи си нови съкровища, които да са ти хем удобни, хем полезни. Ако имаш добре запазени черни класики, но искаш да облечеш пролетта в повече цвят – продай старите си любимци и избери нови.

За да не изхвърлиш безсърдечно всички твои все още любими дрехи, с които сте имали готини преживявания, Remixshop.com ти предлагат страхотна оферта – продай ги на Remix.

Направи добро за себе си, за гардероба си и за природата и освободи място, давайки втори живот на запазените дрехи. Супер лесно и бързо e – получаваш оферта на remixshop.com, изпращаш дрехите безплатно и незабавно получаваш пари за одобрените артикули. Remix приема хиляди марки. Ако дрехите са достатъчно запазени, за да ги подариш на приятел, значи те ще бъдат подходящи и за продажба. Няма нужда да им правиш снимки или да чакаш, за да получиш сумата от продажбата си. Просто вземи оферта, сложи дрехите в торбата на Remix и ги изпрати. Нов сезон – ново начало!

photocredit: remixshop.com

5 модни артикула, които да купиш second hand

Има неща, които можеш да намериш само second hand, и това е толкова прекрасно. Търсенето на съкровища те прави откривател, а когато намериш точната находка, радостта е двойно по-голяма. От second hand ние пазаруваме задължително световни марки, за които или нямаме средства да си купим в оригинал, или изобщо ги няма в България. Най-готиния и качествен американски „каубойски“ деним също сме намирали само в second hand. Ски екипировката или екипировката, която ни влиза в употреба само веднъж в годината, също купуваме second hand, защото това е супер както за бюджета ни, така и за природата, на която не искаме да причиняваме изхвърлени ръкавици за ски или сноуборд всяка година.

Избираме и официални рокли, защото тук имат красиви предложения, които ще са страхотни за специални поводи, и за които не ни се дават безумни суми.

Всичко това може да откриеш и вземеш от remixshop.com, където  избираш измежду най-добрите марки с до -70%, -80%, даже и до -90% отстъпка. Освен това имат ново зареждане всеки ден с 15 000+ продукта, повечето от които са уникални. Най-хубавото тук е, че не само спестяваш пари, но и запазваш планетата по-чиста, защото, когато купуваш втора ръка и аутлет дрехи, ти намаляваш количествата вода и въглеродни емисии, които са необходими за производството на ново облекло.

photocredit: remixshop.com

Затова съветът ни за финал е следният – продай нещата си, вземи бюджета от тях и инвестирай в новия си пролетен гардероб. Всичко това е супер и за теб, и за прекрасната ни планета, а визиите, създадени с любов, винаги правят впечатление. Избирай смело! Време е за нещо ново, и то сега.

За още мода – виж МОНОГРАМИТЕ В МОДАТА

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *