Ново място в София: Sinsay – Jumbo Plaza

Разказваме ти за новия ни спот за супер шопинг открития за мъже, жени, деца, бебета, дома, козметика и още.

0 коментара Сподели:
магазин Sinsay

Пазаруването ни е нещо като втора природа и си признаваме, че на прага на лятото нямаме търпение да купим нови неща за нас самите, за любимите до сърцето ни хора и за освежаване на личното ни пространство.

Харесваме усещането, когато пред очите ни се изпречи чисто ново шопинг съкровище на супер цени, а когато можем да го видим и пипнем на живо, не само онлайн – сме на седмото небе. Ето защо с радост ти съобщаваме, че от Sinsay София откриват своя 11-и магазин в България на 12 май!

Мястото е Sofia Jumbo Plazа, а адресът – бул. ,,Ботевградско шосе“ 525.

Официалното откриване или голямото парти пък ще се състои на 14 май със супер изненади и намаления за посетителите, плюс готина музика от Damian DoLittle Hristov и DJ Венци.

магазин Sinsay

Sinsay е бързо разрастващ се бранд, в който могат да се намерят артикули за мъже, жени, деца, бебета, дома, козметика и още. До края на годината те ще открият още над 20 магазина в цяла България, така че където и да се намираш у нас, ще можеш да отидеш и да разгледаш готините им предложения и във физическите локации на бранда.

Заслужава си да не пропускаш колекцията дрехи, които са в абсолютен крак с последните модни тенденции,

хвърли едно око и на страхотните им модели обувки и аксесоари на достъпни цени, както и на предложенията им за цялото семейство. Ние сме особени фенове на артикулите им за дома, защото получаваш наистина красиви интериорни акценти на цени, за които само можем да мечтаем.

магазин Sinsay
магазин Sinsay

Подсказваме ти още, че са със супер бърза доставка и коректно отношение към всеки потребител, ако решиш да се довериш на сайта им и да поръчаш онлайн някое модно съкровище. Последните хитове и най-новите тенденции те очакват при тях, така че не ги пропускай,

а откриването на магазина им в Sofia Jumbo Plazа на 14 май обещава да е супер,

така че ние ще те чакаме там за страхотно шопинг удоволствие. Мястото е Sofia Jumbo Plazа, а адресът – бул. ,,Ботевградско шосе“ 525.

За още супер локации – виж City Walk: Лозенец

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *