В София през уикенда: 6-7 януари

Седмицата ти се видя дълга? Виж какво носи уикендът

0 коментара Сподели:

Каквото и да се е случило през първата работна седмица на 2018, идваме да ти напомним, че уикендът е тук, за да направи януари great again.

YOU WILL NEVER WALK ALONE
СЪБОТА, 19.30 – 21.30 @ БЕЗСТРАШНИ ПИЧОВЕ

Съботно пространството на “безстрашните” владее Марин Костов – Мъро, творчески директор в All Channels Communication. Описват го като човек, който “знае 2 и 200 за рекламата и маркетинга”. Ако имаш интереси в сферата, сега ти е паднало да разбереш какво прави комуникацията ефективна, а кампаниите – award-winning. Голямо GO от нас.

ЧУДО
СЪБОТА, 16.00 @ ДОМ НА КИНОТО

Красив и сантиментален филм, по време, на който ще “ти влезе нещо в окото”. Сюжетът разказва за 11-годишния Август Пулман, който е роден с деформирано лице. Момчето никога не е ходило на училище, но ще трябва да се промени и да приеме себе си такъв, какъвто е. Там е и Джулия Робъртс, която ще видиш като нещо много повече от просто “хубава жена” и няма никак да е лошо.

DETOX BRUNCH
НЕДЕЛЯ, 11.00 – 17.00 @ SPAGHETTI KITCHEN AND BAR

Кой ял, ял. Кой пил, пил. Сега всички детоксикираме. Ако и ти като нас не си проявил здрав разум и респективно не си отказал нито една допълнителна сармичка, има един начин да замажеш положението пред реализацията, че волята не е сред силните ти страни. Замени доскорошното меню със сокове, ароматни салати, мюсли, смутита. Ако и идея нямаш как да си ги приготвиш (със сармичките нямаше този проблем, а), отскочи на брънч в Kitchen-а, където ще ги намериш вече готови.

BOTTLE SHARING SUNDAY: SOUR EDITION
НЕДЕЛЯ, 13.00 – 15.00 @ 100 BEERS

Колективната дегустация на редки и по-скъпи бири е добър начин да опиташ и направиш сравнение между група бири, които иначе не би си поръчал ей така – дузина. В неделя на почит ще е киселият вкус. Три ламбика, от които са налични само по 12 бутилки в България плюс две други с горе-долу двойна наличност за цялата страна. Броят на участниците в една група е ограничен  до петима, а записването става на info@100beers.bg с предварително заплащане.

SUNDAY SESSION
НЕДЕЛЯ, 15.00 – 20.00 @ PUBLIC BAR

На нас причина да се отбием през Public не ни трябва, но пък ти, ако имаш нужда от такава – неделното соаре се появява точно навреме. Бермудският триъгълник е Блъди Мери, бъргъри от съседите MEAT  (тук нищо не се споменава за детокс) и лайв музика от Илко Биров – китара, и Иван Алексиев – контрабас. От бара обещават да се започне(м) в 15.00 и да приключим кой когато иска, но навреме за работния понеделник. Е, и ние не им вярваме.

Ето я и премиерата на "Чамкория" в Театър 199.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *