Summer Scriptwriting Base 2022: Родопите edition

Лятната академия ще се проведе от 22 до 30 юли в живописното село Долен

0 коментара Сподели:
Summer Scriptwriting Base

От 22 до 30 юли 2022, в магическото родопско село Долен, ще се проведе шестото издание на международната лятна академия Summer Scriptwriting Base, която вече набира участници. Всички желаещи да се включат могат да заявят участие онлайн тук или наградинското подгряващо парти на Summer Scriptwriting Base, което ще се проведе на 28-ми април от 19:30 в „К.Е.В.А”.

Лятната академия Summer Scriptwriting Base предлага комбинация от завладяващо учебно преживяване, творческо пътуване и уединение дълбоко в планината, в едно от най-живописните селища в България.

В рамките на 8 дни участниците ще придобият задълбочени познания като изграждане на научнофантастични и фентъзи светове, създаване на ролеви игри, интерактивни истории и дизайн на игри и игровизирани преживявания с паралелни реалности.

Тазгодишната тема „Паралелни реалности“ не е избрана случайно. 7 от 10 от най-касовите филми на всички времена принадлежат към жанровете научна фантастика и фентъзи.

Лятната академия Summer Scriptwriting Base е трансформиращо преживяване, в което участниците ще учат, творят и съпреживяват. Тя е предназначена за създатели на творческо съдържание, дизайнери на игри и преживявания, професионалисти от киното и театъра, мултимедийни артисти, архитекти, писатели, както и всеки, който работи с креативни идеи, така че ако виждаш себе си в някое от тези звена, не се колебай!

Ако смяташ, че това е събитието за теб, мини през К.Е.В.А. на 28 април, където ще се проведе градинското парти на Summer Scriptwriting Base.

Канени са всички, които имат интерес към предстоящата лятна академия, да зададат въпроси или да се запишат за участие!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *