4 ресторанта със специално пролетно меню през април

Месецът на ресторантите в Sofia Ring Mall е новата ни кулинарната дестинация този месец

0 коментара Сподели:

С разлистването на дърветата и първите топли дни, апетитът ни за нови вълнуващи кулинарни приключения се изостря със скоростта на разцъфващо лале. Април ни посреща в планинската прегръдка на Sofia Ring Mall и месецът на ресторантите, който ще представи четири от любимите ни локации в мола в свежа и вкусна светлина.

В инициативата се включват Edo sushi & Teppanyaki, VICTORIA, Roma Bene и Crystal Burger&Steak, като за целта всеки от ресторантите представя специално изготвени кулинарни предложения.

Ястия, изготвени спрямо философията и индивидуалността на всеки един от ресторантите, ни очакват през целия месец април.

Crystal Burger & Steak

За Crystal Burger&Steak може да кажем, че ни помага да преоткриваме пълния потенциал на добре приготвеното, селектирано месо, сочните бургери и стековете от цял свят. И този път няма да ни разочароват, защото априлските ястия са представителна извадка за съвършенството, на което така или иначе сме свикнали.

Edo Sushi

Edo sushi & Teppanyaki пък е изражението на азиатското кулинарно богатство и изкуството тепаняки. С прецизност и внимание към всеки детайл ни отнасят бързо и безвъзвратно към Япония.

Roma Bene

Roma Bene, от своя страна, носи сладкия вкус на италианската кухня, здравословната храна и лежерното прекарване. Априлското им меню представя любимата ни житейска философия – dolce far niente.

VICTORIA

Участници в „Месецът на ресторантите“ са и ресторант VICTORIA, които ни представят интернационална палитра от вкус с любими подбрани ястия от всеки край на света.

Подаваме ти hint към няколко от изкушенията в отделните ресторанти – Урамаки сьомга и скарида в темпура от Edo Sushi; феноменален агнешки бургер с арсенал от точните съставки в Crystal Burger&Steak, най-свежата салата „Примавера“ в Roma Bene и изкусителна торта „Ягодово Рафаело“ във VICTORIA. Цялото това преживяване ще бъде придружено от зелени гледки, приятна обстановка и много питиета.

VICTORIA

Най-хубавото е, че имаш цял месец на разположение. Дори и да не си в София за празниците, имаш още няколко дни, в които да наваксаш и да обиколиш местата, поне по няколко пъти. Ако сме привлекли вниманието ти, представи си какво ще е, когато лично ги опиташ. Питателните предложения важат само за четирите обекта на територията на Sofia Ring Mall, така че не пропускай да се отбиеш.

Следвай ги и в Instagram, за да си в час с всички новости в Sofia Ring Mall!

Тук разказвам историята на великата Мерил Стрийп.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *