Удоволствието от добре приготвения стек те очаква в Djanam

Автентичен дух, традиционни рецепти и модерен прочит за истински любители

0 коментара Сподели:
Djanam

Ако месото и първокласно приготвените стекове са това, което душата ти крещи, когато стомахът ти къркори, мястото за теб е Djanam.

Собствениците на веригата заведения се наемат с нелеката задача да съчетаят перфектна кухня, модерен интериор и спиращи дъха традиционни ястия, които ще те накарат да се връщаш тук отново и отново. Първокласните месни деликатеси са съчетани умело с вкусове, които да отнесат небцето ти високо в небето. Чудни салати, крехък лаваш, гриловани зеленчуци и гарнитури като черен ориз, булгур, картофи, царевица правят компания на месото.

Важно е да отбележим, че в кухните на всички ресторанти се готви с премиум качество и това, което те очаква в чинията, винаги ще е крехко и сочно.

Кеф ти Black Angus, кеф ти пилешко бон филе, кеф ти истински турски адана кебап – от кухнята излизат все вкусни и с впечатляващи презентации ястия. Ако предпочиташ стекът си rare, medium rare или done можеш да си сигурен, че вътрешната температура на месото ще бъде измерена и ще получиш точно този цвят, който си представяш.

Djanam

След като покрихме всички аспекти на кулинарните им специалитети, може би е ред да обърнем внимание на факта, че на територията на София локациите на Djanam не са една и две. В зависимост от това, дали искаш да посетиш истински Steak House, дали си в настроение за Sky Club със зашеметяваща гледка и програма, или се разхождаш по бул. „Витоша“ и жадуваш нещо вкусно – различните заведения от веригата са на разположение да заситят апетита ти за преживявания.

Djanam има съвсем наблизо до теб и нивото на кухнята навсякъде ще ти донесе еднакво удоволствие.

9 street food заведения, които правят улиците на София по-вкусни

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *