Сериали на седмицата: Moon Knight, Slow Horses и Servant of the People

Екшън и вълнения из стрийминг платформите тази седмица

0 коментара Сподели:
Moon Knight

Тази седмица времето е драматично – също като филмовите ни настроения.

Не знаем за теб, но на нас ни се гледат динамични сериали и за щастие стрийминг платформите са се погрижили за нуждите ни. Супергерои, шпиони и едно шоу с необичайно звездно участие развълнуваха скучния ни делник.

Настани се удобно и да започваме, защото те чака много екшън!

Moon Knight

Disney+, от 30 март

Ако си фен на култовия Split на М. Найт Шаямалан или на великолепния сериал от вселената на X-Men Legion, то вероятно си чул новината, че от Marvel пристига чисто нова продукция с още един емоционално нестабилен супергерой. Оскар Айзък (когото впрочем наскоро видяхме по кината в ролята на ловък картоиграч във филма Комарджията) още веднъж се доказва като едно от най-популярните имена в киното напоследък.

Този път той е скромен продавач с дисоциативно разстройство на личността, който дори не подозира за героичното си амплоа.

Когато научава, че притежава мистична древноегипетска дарба, той трябва да се пребори с враговете си или по-скоро враговете на Марк – другото му аз.

Използваме случая, за да ти напомним, че Disney+ идва в България на 14 юни, така че започни да си подготвяш списъка за гледане още отсега.

Slow Horses

Apple TV+, от 1 април

Какво става с тайните агенти, ако се издънят? Slow Horses дава отговор на този въпрос, като проследява историята на няколко провалили се шпиони от MI5, а в главните роли влизат впечатляващи имена като

Крис Райли, Гари Олдман, Джонатан Прайс и Оливия Кук.

Агентите са изпратени да вършат скучната работа – като това да транскрибират телефонни разговори например. След отвличането на млад мъж, чиито похитители заплашват да го обезглавят публично в интернет пространството, изгубилите достойнството си служители откриват възможност да се изкатерят обратно по стълбицата и да се завърнат в играта.

Servant of the People

Гледай сега по Netflix

Сериалът с Володимир Зеленски се завърна във видео платформата и всеки, който го е пропуснал, в момента яростно наваксва. Предвид настоящите военни действия на територията на Украйна бившият актьор, а днес президент привлече нов поток от зрители към предишната си кариера. Ироничното е, че сюжетът разказва за гимназиален учител, който става вайръл сензация след гневна тирада срещу правителството. Последствията от новопридобитата му популярност го изстрелват скоростно към ново поприще

и главният герой неочаквано е избран за президент на Украйна.

Макар в истинския живот професионалният път на Зеленски да е по-различен, е интересно да видим и да оценим актьорските му умения.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *