Пътешествие от улиците на Пекин до кариерните върхове с Жени Делева

Тя е ПР мениджър за Централна и Източна Европа във Viber

0 коментара Сподели:

Опитът на Жени в последните 15 години е в сферата на интегрираните маркетингови комуникации. В екипа на Viber е от четири години, като на този етап ръководи шест ПР агенции и отговаря за цялостната комуникация на приложението в региона. В контекста на новите икономически и хуманитарни предизвикателства, пред които е изправен светът, Жени се посвещава на каузата да предоставя услуги в помощ на украинските бежанци, като се опитва да оптимизира всеки процес.

Супер силата ù е да заразява хората с жизнерадостния си дух. Точно както зарази и нас!

Как би се представила на хора, които не те познават?

Аз съм Жени и едно време бях дива мацка. Сега съм майка, съпруга, домакиня и професионалист. Обичам природата и йога, а готвенето ми е страст. Имам една суперсила – да разсмивам хората. Обикновено накрая на вечерта ще заявя, че е редно за шоуто да си платите. Колкото и да съм предприемчива, този мой бизнес не е много успешен, затова да разкажа за другите неща.

Как кариерният ти път те отведе на позицията, на която си в момента?

Семето на професионалната ми реализация посяха The Smarts. Излишно е да казвам, че още с тази работа попаднах на правилното място. След рекламата дойде време за ПР-а. Предложиха ми да стана ПР на клуб Chervilo. Представете си, аз, дето цял живот съм събирала пари от банички през седмицата, за да отида уикенда именно в този клуб, как им отказвам? Няма шанс. По това време дори вписвах месечна колонка за Chervilo в Go Guide. След това се осмелих да погледна отвъд и заминах на изток, където работих в компания за междукултурен обмен в Пекин.

Учих мандарин, а престоят ми бе едно трансфомиращо изживяване.

Пообиколих Азия и Африка и се върнах тук. През годините натрупах доста опит в различни области, компании или собствени проекти, който в крайна сметка ме отведе до Viber, така че да съм подготвена за това, което правя сега.

От позицията на времето какъв съвет би дала на себе си в началото на кариерата?

Ако на дадено място не се чувстваш ок, ако не те оценяват или средата е отровна, тръгни си. Няма страшно и няма нищо на всяка цена. Там някъде има място точно за теб, където ще те подкрепят, ценят, ще се развиваш и ще срещнеш истински приятели. Винаги се стреми да надскочиш себе си.

Каква е разликата между Жени в офиса и у дома?

О, това е лесно, Жени в офиса не вика.

6 бара, в които да изпратим подобаващо работния ден.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *