6 бара, в които да изпратим подобаващо работния ден

Да се почерпим за добре свършената работа

0 коментара Сподели:

Високи, тънкостенни, ретро или модерни, със столче, за дайкири и просеко – питиетата за следработни удоволствия посрещат в различни одежди и изпращат чак когато с коктейл в ръка можеш да вдигнеш тост за поредния хубав ден, в който живяхме живота си добре.

Каним те на бар за по едно, защото знаем, че понякога товарът на короната на работохолика тежи повече от короната на видна градска бохема.

Тук са местата, на които да се почерпиш за това, което си.

Constantinoff Restobar

бул. „Витоша“ 31-33
088 526 6566

Рестобарът, в който винаги съумяват да замаят главите ни със съвършен вкус и детайли, които правят от всяко ястие истински шедьовър. Но тъй като добрата храна върви с добро питие, не можем да не отделим внимание и на другото звено – коктейлите! Тук имат както вечни класики, така и авторски предложения, които внасят почерк в чашите и ни оставят без думи. Перфектното afterwork прекарване те очаква в модерната обстановка на Constantinoff, за да утоли седмичната жажда още с първото „Наздраве“.

Imperial Gastrohub

пл. „Петко Р. Славейков“
088 870 6910

Ние следваме философията, че понякога сряда е достатъчен повод да пиеш по едно. Imperial Gastohub ни спечели с бохемската си душа и с атмосфера, която е особено привлекателна за тези, които искат да разпуснат след работа в добра компания и приятна обстановка. Тук първокласните питиета са много и са придружени от неща за хапване, които могат да разкажат истории от цял свят. Често радват сомелиерите по душа с пивки винени събития, в които да научиш по нещо ново за любимия си еликсир.

Local: By the Book

бул. „Васил Левски“ 88
088 290 7777

Естественото продължение на Once Upon a Time… Незабравими парти нощи, много забавление и добра компания. Интериорът е елегантен, менюто е отбрано, а просекото изпълва чашите с пенлива магия. Не забравяйте, че е на разположение и за частни поводи, а след работа те очаква с неустоими коктейли и много настроение. Градският ритъм тук се усеща като часовник – след 17:00 часа ни привиква за няколко питиета. Срещата днес е в Local: By The Book!

The Steps

ул. „Братя Миладинови“ 12
088 996 7070

В градската джунгла имаме особена нужда да изпием по едно не само в петък, ами да си кажем право – почти всеки ден. Разпускаме в The Steps, където отскоро в светлините на прожекторите се суетят и страшно вкусни ястия, които допълват концептуалното пространство, обединяващо различни дейности и идеи. Колоритът на бара се затвърждава и от събитийните формати, които се провеждат и го правят интересно за всички градски агенти. Коктейлите са пивки и пъстри, точно каквато е и свежата атмосфера тук.

V.Bar

ул. „Генерал Паренсов“ 13
089 707 0800

Посрещаме те в еклектичния и стилен V.Bar, в който всеки детайл е на мястото си, а питиетата трепетно те очакват в студените си чаши. Защо това е мястото за твоя afterwork коктейл? Защото философията им включва отдаденост, опит и много авторски интерпретации. Всяка напитка е плод на упорита работа и многообразие от домашно приготвени съставки. Тук се стремят към „златното сечение“ във всеки аспект и затова с блажена усмивка отпиваме от цялата тази магия.

Wine&Co.

ул. „Ангел Кънчев“ 7
088 960 8888

Wine&Co. приласкава с непринудена и блажена обстановка, в която се потапяме след работа и изплуваме едва когато изпуснем парата. Oсвен с подбрани питиета, сред които едни от най-пивките вина, които сме опитвали, допълнени от великолепни фермерски мезета, тук често ни изкушават и с дегустационните събития, които ни въвличат във вълнуващия свят на питието на Дионис. Времето минава неусетно с глътките ароматно съвършенство и цялото напрежение от работния ден се разтапя в чашата като бучица лед.

Вкарахме ли те вече в настроение за питиета? Научи тайните на доброто просеко от Джакомо Голеомин.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *