В София през уикенда: 14 – 16 юни

Три дни парти до зори

0 коментара Сподели:

Борим жегата с много парти настроение и висок градус приятни емоции. Чуваме, че уикенд туровете към морето са вече факт, но ако все пак още си градско чедо, ето местата, където ще се случват интересните неща.

НИЕ: SKATEBÅRD, SNEZHANA, MONIKAH | KONCEPT
Петък, 23 часа, Koncept Space

Отбелязваме първата си вечер в koncept с дебют на SKATEBÅRD на родна почва. С повече от 2 десетилетия международен опит и редовни прояви на места като Robert Johnson и Dekmantel в иначе разредения му график норвежкият диско барон е считан за един от най-интригуващите артисти в съвременната сцена. Преди него зад пулта ще застанат Snezhana и Monikah. Провери лимитите на гигантската Void Acoustics система в Koncept. Добър артист на добър звук винаги е много добър избор, така че екипът ни дава поне три причини да не пропускаме. 

ASIAN FESTIVAL SOFIA 2019 | МАГИЯТА НА ИЗТОКА
Събота, 10 часа, Борисовата градина, лятна сцена „Естрада“

Третото издание на азиатския фестивал „Магията на Изтока“ те очаква на сцената „Лятна естрада“ в Борисовата градина. Цветният фестивал по инициатива на Индонезийското посолство в България е истинско пътешествие из Бангладеш, Виетнам, Емирство Кувейт, Индия, Иран, Ирак, Китай, Обединени арабски емирства, Пакистан, Палестина, Република Корея, Саудитска Арабия, Тайланд, Филипините и Япония. Освен представяне на културата и традициите на държавите събитието се обявява и в подкрепа на правото на всяко дете да живее в семейство, кауза на фондация „За нашите деца“, която е партньор на фестивала за втора поредна година. Ще се видим там.

TATTOO FEST SOFIA 2019
Събота и неделя, от 11 часа, зала „Универсиада“

Задава се истински тату уикенд. Най-старото и вълнуващо събитие за бодиарт изкуство се завръща със своето 14-о издание. Ще те срещне на живо с български и чужди тату студиа и техните произведения, стилове и техники. И както традицията на Sofia Tattoo Fest повелява, измежду работата на неуморимите машинки на тату артистите ще може да станеш част и от разнообразни тату конкурси, шокиращи шоу артисти,  рисунки на живо, яка музика и кулинарни изкушения.

BEST KEPT SECRET / MICRO/ 15.06
Събота, 22.30 часа, Micro

На хоризонта се задава най-добре пазената парти тайна на града. Best Kept Secret те очаква в съботната вечер, този път на територията на Micro. Приготви черните си дрехи, превземаме клуба със SAVA, любимите момчета от Dope Zoo и Marrtom, в другата зала – Favela Gang. Очаквай неочакваното и се зареди с много положителна енергия, тук традицията повелява парти историите да се помнят дълго.

SVETLIO & THE LEGENDS / ОБРАТЕН ЕФЕКТ – МАЙМУНАРНИКА / 14.06
Петък, 19 часа, Маймунарника

Един концерт без нужда от реклама. С участието на Svetlio & The Legends – Svetlio & The Legends, Обратен Ǝфект и Extremum. В Маймунарника ще полеем петък вечерта с хубаво време сред свежарската парк атмосфера и с любимите песни на групите. Ще се лее много бира, танци и избухване за едно класическо начало на уикенда.

10-те най-просташки рап парчета напоследък

10 от най-добрите бармани, коктейли и pop-up барове

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са топ местата за брънч в София

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *