Необикновено добрият Samsung Galaxy S 22 Ultra е тук…

… a ние ти предлагаме едно сравнително необикновено ревю за нашия сайт

0 коментара Сподели:
Samsung Galaxy S22 Ultra

Знаеш, че по принцип рядко пишем за техника.

Това не е, защото не оценяваме ролята ѝ в ежедневието ни, а по-скоро защото знаем, че колегите от HiComm могат да са ти много по-полезни, и предпочитаме да оставим компетентните да пишат. Правим изключение за новия флагман на Samsung – Galaxy S22 Ultra, защото освен завидни технологични висоти той покорява върхове и когато си говорим за дизайн. Моделът нашумя толкова, че да впечатли и нас, а четирите му цвята (мистично бяло и мистично черно, бордо и зелено) ще паснат на стила ти.  Въпреки това, ако искаш по-задълбочен прочит на спецификациите на телефона, ето тук можеш да се запознаеш с тях.

Samsung представи новите си устройства от премиум серията си – Galaxy S – в началото на годината и постави летвата високо.

В новата серия наблюдаваме смартфон, който е нещо като естествено продължение на Note серията. Телефонът е доста голям, но въпреки това въобще не се усеща неудобен дори в ръката на 55-килограмова 24-годишна редакторка.

Фактът, че не го изпуснах нито веднъж, докато го разглеждах, също е показателен за добре обмисления матов финиш, формата и тежестта.

Дори да го изпуснеш обаче, ако си непохватен като мен, шансовете да остане невредим се покачват от използвания Gorilla Glass Victus + – новия стандарт за закалено стъкло. То предпазва както екрана, така и задния панел.

Да търсим удобството във всичко е закодирано дълбоко в нас и от Samsung го знаят добре. Нещо, което си заслужава да споменем, е позиционирането на сензора за пръстов отпечатък. Много естествено идва движението да докоснеш пръста си под дисплея и мисълта зад това прави впечатление. Екранът от своя страна има Vision Booster, който увеличава с до 1750 нита яркостта навън, за да може слънцето никога повече да не е пречка. Традиционно едно от най-хубавите неща в телефоните на Samsung e дисплеят, който при Galaxy S22 Ultra е с чудесни параметри, а подобренията в него ти гарантират безупречна картина – без значение дали ще го ползваш за гледане на любими сериали, или за прецизно управление на съдържанието с помощта на стилуса, това е устройството, което е спобобно да развие креативния ти потенциал.

Стилусът, вграден в корпуса на телефона, ти позволява да си записваш като на хартия, да рисуваш или просто да действаш с повече прецизност.

Освен това играе и ролята на дистанционно за камерата, което е супер удобно за онези още по-хубави селфита!

Като казах селфита, може би е време да поговорим за това, което интересува най-много хора, а това – далеч не изненадващо – е камерата. Предната е с цели 40 MP, а ултраширокият режим предлага възможност да събереш всичките си приятелки в кадър. На гърба те чакат четири камери, подредени всяка поотделно вместо в една обща конфигурация, което е ново и стилно решение. Самите сензори са както следва: 108 MP основен, 2 телефото камери по 10 MP, като едната предлага 3х оптично увеличение, а другата 10х  и 12 MP ултраширокоъгълен обекти. Първите три са с снабдени с оптична стабилизация.Нощните снимки с този телефон далеч не могат да влязат в рамките, в които сме свикнали да ги вкарваме, а именно – размазани и често неясни. По-големият пикселен сензор позволява на обективите да улавят повече светлина и данни, а изкуственият интелект свършва останалото.

Да, чухме притеснението в главата ти и да, батерията ще издържи до края на деня. Тя е с капацитет от цели 5000 mAh, а със супер бързото зареждане процентите се вдигат за минути.

И така, надяваме се да сме ти били полезни. Ние ще разхождаме новия Samsung Galaxy S22 Ultra тази пролет, а ако ти си търсиш нов спътник в ежедневните приключения, този със сигурност няма да те предаде.

Предизвикваме те да изхарчиш 46 000 мегабайта

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *