Предизвикваме те да изхарчиш 46 000 мегабайта

За какво си заслужава да изразходиш мобилния си трафик

0 коментара Сподели:

Той те познава по-добре от всекиго. Помни най-любимите ти песни, умът му е пълен със страхотни филмови предложения, познава всичките ти приятели и те държи в течение с важното в живота. Разбира се, това е не друг, а телефонът. Днес целият свят се побира в ръката ти, а всичко, за което можеш да мечтаеш, е на няколко клика разстояние.

Какво обаче е телефонът без интернет? Просто една бездушна лъскава плочка.

Ако ти е омръзнало само няколко дни след началото на месеца да ти изскача съобщението: „Внимание, мегабайтите от абонаментния ви план изтичат!“, имаме едно предизвикателство за теб.

Представи си, че имаш на свое разположение цели 46 000 мегабайта мобилен интернет.

Подсказваме ти, че с новия Тийн абонаментен план на Yettel мечтата се превръща в реалност. Ето за какво според нас си заслужава да изхабиш мегабайтите си този месец:

Гледай сериал в HBO Max

Ако не те е достигнала еуфорията по… ами, по Euphoria, време е да му дадеш шанс, особено сега, когато втори сезон приключи и можеш директно да изгледаш всички излезли епизоди.

В случай че вече добре познаваш драмите около Ру, Джулс, Мади, Каси, Лекси и Елиът и ти се гледа нещо ново, силно препоръчваме да си пуснеш Station Eleven.

Този лимитиран сериал предлага един доста позитивен поглед към потенциален постапокалиптичен свят, в който изкуството не е изгубило своята стойност. Епизодите се гледат на един дъх, а сюжетът е динамичен и богат на неочаквани обрати. Като вземеш предвид, че стрийминг платформите използват средно около гигабайт на час, 10 000 мегабайта ще са ти повече от достатъчни.

Слушай най-горещите парчета

В платформата Deezer има всичко, за което се сетиш – от рап до метъл, както и тонове интересни подкасти. Независимо на какво си фен, ще намериш нещо като за теб.

Намигаме ти към новия албум на белгийския певец Stromae Multitude. След като преди години музикантът избухна с хита си Allors On Dance, той дари слуха ни с общо 3 албума (ако броим настоящия) и десетки колаборации. Дори и да не знаеш френски, гласът на Stromae проговаря директно на езика на емоциите. Не знаем за теб, но на нас фаворит ни е песента Pas Vraiment.

За подкастите дори не знаем откъде да започнем. Стотиците заглавия могат да бъдат филтрирани както по тема, така и по продължителност, за да паснат на свободното ти време. При всички случаи ще откриеш нещо, което съвпада с интересите ти.

Типично подкастите харчат по около мегабайт на минута. Да не задълбаваме в математиката. Само ти подсказваме, че с 10 000-те мегабайта на месец имаш доста за слушане!

Научи нещо ново

Интерактивната платформа за обучение и самоподготовка iZZi те очаква с всички необходими знания, които за разлика от сухата материя в училище са представени под формата на игри и симулации. Ако тепърва започваш гимназия, в iZZi можеш да упражниш знанията си по всички предмети лесно и с удоволствие.

За дванадесетокласниците пък са предоставени материали, които със сигурност ще ти спечелят шестиците на матурите.

Призлява ли ти само от мисълта за изпити? Спокойно, на уебсайта има и полезен ресурс за справянето със стреса около тях. Тук не трябва да се тревожиш за интернет трафика въобще, тъй като достъпът до iZZi е неограничен.

Свържи се с хора със сходни интереси

Скачай в Discord, защото там те чакат вълнуващи дискусии по каквито теми ти душа иска. Вече почти за всеки ютубър, стриймър или бранд има Discord канал, но ти най-вероятно вече знаеш това.

Ако си се изкефил на новия Батман, те насочваме към Discord сървъра на DC, за да се посветиш на вълнуващи разговори с други фенове на франчайза.

Кой знае, може би някой е забелязал скрити детайли, които ще те потопят още по-дълбоко във вселената на филма. Говори си на воля, защото 10 000-те хиляди мегабайта за чат са почти неизчерпаеми.

Един момент не е живян, ако не се е появил на стори

Докато следиш трендовете в Instagram reels, разглеждаш снимки или качваш сторита, часовете минават неусетно. Ако пък ти се мърда нанякъде извън България, сто процента ще искаш да споделиш най-яките моменти с приятелите си (а пък те може би само малко благородно ще ти завидят).

Instagram е една от социалните мрежи, които хабят най-много интернет.

При всички случаи обаче доста сторита трябва да качиш и да изгледаш, за да удариш 10 000 мегабайта за един месец.

Направихме ли ги 46 000? А, за малко да забравим – остават още 6000 мегабайта за каквото ти скимне. В заключение смеем да твърдим, че да изхарчиш толкова много мобилни данни в рамките на един месец е практически невъзможно.

Не си сигурен? Предизвикваме те да опиташ.

Специалният Тийн абонаментен план на Yettel – мрежата с четири поредни Best in Test сертификата за качество от световната независима организация Umlautпредоставя на твое разположение 6000 мегабайта мобилни данни в България и роуминг зона ЕС и по 10 000 мегабайта за различни типове услуги: видео, музика, чат и социални мрежи. Така без проблеми следиш любимите си инфлуенсъри, вървиш в крак с музикалните трендове и гледаш най-интересните сериали и филми. Единственото условие е да си на възраст под 19 години.

Това не е всичко – тийн пакетът се предлага с безплатен достъп до 5G мрежата на Yettel. За да се възползваш от нея, не се колебай да грабнеш някой от супер достъпните смартфони, които поддържат 5G. Така не само ще имаш безкрайно много интернет, но и ще е гарантирано бърз.

Ако пък си родител и искаш да зарадваш хлапето с възможността да сърфира свободно, но и безопасно е нужно да допълним, че Тийн пакетът включва и услугата Онлайн защита. Благодарение на нея няма да имаш причини да се тревожиш за безопасността на детето си в мрежата.

Тайфун с нежно име: Велина

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *