EXIT-ни пет за един

Тази година EXIT ти предлага да посетиш пет фестивала на цената на един - промо билетите ти обещават страхотно изживяване, стига да побързаш.

0 коментара Сподели:

Ако още нямаш ясни планове за пролетта и как да се събудиш от зимен сън, EXIT имат повече от добро предложение за теб! Най-мащабният фестивал на Балканите ти е приготвил такава изненада, че изразът „скучно ми е“ ще се заличи от речника ти като изтрит с гумичка. При това – задълго!

Ето и каква е работата – пет фестивала на цената на един!

Не питай как така – самата истина ти казваме! Със закупуването на един билет за феста в Нови Сад на стойност 115 лв. ще се сдобиеш с пропуски за още четири фестивала – Festival 84 в Босна и Херцеговина (15 – 18 март), Sea Star Festival в Хърватска (26 – 27 май), Revolution Festival в Румъния и Sea Dance Festival в Черна гора.

Ако искаш това щастие да ти се случи обаче имай предвид, че промоционалните билети са с ограничена бройка. Ако вече си притежател на билет за Нови Сад или четейки тази статия, купуваш такъв, не забравяй да си сложиш мислена удивителна за датите 15 – 28 февруари! Тогава е момента да регистрираш билета си онлайн на www.exitfest.org – това е единственият начин да получиш пасовете за останалите четири фестивала от EXIT групата.

EXIT Festival продава своите билети на:

www.partytravel.bg
www.ticketlogic.bg
www.exitfest.org

За тези, които се чудят как точно да пътуват до Сърбия, също има добра новина. Съвсем скоро Party Travel ще реши този проблем, осигурявайки на българските фенове на EXIT промо пакети с транспорт и настаняване в Нови Сад, така че няма какво да го мислиш.  Откъдето и да го погледнеш – уредена работа. За теб остана да действаш бързо със закупуването на билети и да си букнеш отпуската. Имай предвид, че повече от 17 000 човека вече са запазили своите места в Петроварадинската крепост и нищо чудно след незабравимото изживяване на всички, посетили Summer of Love лятото на 2017, с което EXIT отбеляза революционното хипи движение от 1967 г.

18-ото издание на EXIT Festival ще бъде от 12 до 15 юли в Нови Сад.

Този път посланието е за личната свобода и EXIT Freedom отправя призив към всички да се откъснат от материализма, стереотипите и колективните предразсъдъци, на които към днешна дата робува светът ни.

Е, засега друго няма какво да добавим. Чакаме фестивалите с нетърпение, за да посрещнем топлите лъчи с хубава музика, нови приятели и широки усмивки. EXIT Freedom 2018 ще бъде най-мащабното и незабравимо събитие.

Виж къде можеш да се позабавляваш на закрито в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *