С #TikTokShortFilm можеш да спечелиш 10 хиляди евро и пътуване до фестивала в Кан

Това заглавие не е кликбейт! Чети надолу, за да разбереш за какво говорим

0 коментара Сподели:
phone photography

През 2022 тези, които приемаха TikTok за нещо несериозно, може би ще си научат урока. Това си казахме и 2021, когато видяхме годишните приходи на някои от най-големите звезди. През изминалата година платформата за видеосподеляне беше най-тегленото приложение със завидните 656 милиона, изпреварвайки Facebook и Instagram. Същото си мислехме и още от първите вайръл трендове, които завладяваха лавинообразно света.

За последната новина, която може да те накара да си промениш мнението, ако все още не вярваш в платформата, ти разказваме сега.

Създателите на съдържание в TikTok вече имат шанс в Кан, след като платформата беше обявена за официален партньор на тазгодишния фестивал. От тази година стартира и конкурсът Tik Tok Short Film, който кани членове на глобалната общност да сподели късометражни филми, които използват творческите инструменти и ефекти на приложението. Тримата победители ще спечелят парична награда и пътуване до фестивала през май, като видеата ще бъдат оценявани в три категории:

Grand Prix, Best Script и Best Editing.

Използваме TikTok главно за забавление, себеизразяване, откриване на нови знания. Възнаграждение от 10 хиляди очаква този, който спечели първо място, а това е нечувано за този формат… или поне досега така си мислехме. Вече не можем да отричаме влиянието на приложението, което в началото вземахме за поредния неуспешен опит за нещо ново, който ще потъне в прах в дебрите на телефоните ни.

От няколко години Фестивалът в Кан се свързва с следващото поколение филмови ентусиасти чрез различни активности, но тази определено ни се струва най-напредничава.

По-консервативните киномани побързаха да отрекат инициативата, но според нас да видим фестивала преосмислен през призмата на създателите в TikTok, е нещо истински любопитно. 

Ако решиш да се включиш все още имаш време! Крайният срок за участие е 8 април 2022. За участие е нужно само да качиш късометражния филм (вертикален, с 1080 на 1920 резолюция  и не по-дълъг от 3 минути), с който искаш да участваш, и да попълниш апликационна форма.

А за победителите има…

Какво чакаш? Грабвай телефона, това може да е голямата ти възможност!

Предизвикваме те да изхарчиш 46 000 мегабайта мобилен интернет.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *