Спортувай на 25 март и участвай в супер инициатива!

Заседналият начин на живот тормози все повече съвременния човек, а ние ти разказваме за инициатива, която се опитва да ни раздвижи

0 коментара Сподели:
fitness girl

Проучванията постоянно показват, че воденето на заседнал начин на живот може да допринесе за: затлъстяване, диабет тип 2, някои видове рак, сърдечносъдови заболявания и ранна смърт. Лошото е, че заседналият начин на живот е все по-голяма част от ежедневието ни, свързано с работата пред компютър и придвижването с автомобил.

Ние обаче вярваме, че лесно може да те запалим за по-активен живот, и затова с радост ти съобщаваме за инициативата на нашите приятели MultiSport – Денят на маратонката, който ще се проведе на 25 март.

Денят на маратонката е социалноотговорна кампания на MultiSport, която се бори със заседналия начин на живот на хората в България от 2019 година насам. С нея те искат да мотивират все повече хора да се замислят и да разчупят ежедневието чрез спорта и да поемат пътя към един по-активен и здравословен живот. Освен цялата им готина идея от MultiSport тази година ще трансформират спорта в добрина и ще дарят по 1 лв. за всеки един от вас, който спортува с карта MultiSport на 25 март 2022 г. Ние пък ти разказваме точка по точка как може да участваш в това готино дело.

Подготви се

Ако спортуваш с карта MultiSport на 25 март 2022 г., един лев от твоята активност точно в този ден ще бъде дарен от MultiSport за изграждане на спортни съоръжения и настилка, закупуване на спортни дрехи, уреди и аксесоари за деца и младежи в риск и организиране на спортен лагер с грижа за физическото и психическото здраве на младежи с интелектуални увреждания. Ето защо, преди да се включиш в това готино дело, се подготви добре. Започни с леки тренировки или разгряващи упражнения или просто увеличи ходенето пеша преди или след работа. Можеш да слезеш няколко спирки по-рано и да подготвиш тялото си за наближаващата по-интензивна физическа активност. Не забравяй също да подготвиш спортния екип и маратонките си за 25 март! Още десетки хора ще го направим с теб.

Спортувай

Пролетта изисква движение и благодарение на инициативата на MultiSport си напомняме това. Ето защо сега е точният момент да предвидиш твоя лична програма, съобразена с индивидуалните ти нужди, и да започнеш да се движиш повече. Възползвай се от силата на твоите маратонки и спортувай с твоята MultiSport карта не само в деня на инициативата.

Ако избереш фитнес, групови тренировки или грижа за тялото в някои от супер СПА центровете, които имаме в града ни, ще се подготвиш отлично за идващото лято.

Спортът е грижа, но и навик, така че сега е точният момент да изградиш своите здравословни навици в тази посока и тялото ти само да иска още и още движение. Оставяме заседналия начин на живот в миналото и си избираме чисто ново начало и чисто ново аз с помощта на MultiSport.

Предай нататък

За доброто трябва да се говори и то трябва да се предава нататък, ние вярваме в това и затова те съветваме да станеш посланик на Деня на маратонката. Разкажи за инициативата в офиса, сподели в социалните мрежи, заведи приятелче с MultiSport в залата на 25 март, защото чрез твоята спортна активност ще подпомогнеш деца и младежи в риск.

Колкото повече хора спортуват… толкова повече хора спортуват, което само по себе си е една от целите на кампанията – да насърчи работещите хора да водят здравословен начин на живот.

А тази година ще донесе и толкова повече добро. Ето защо и ние ще подкрепим Деня на маратонката и на 25 март ще облечем спортните си екипи и ще влезем в залата с нашите MultiSport карти. Направи го и ти и да ваем нови летни тела заедно! Когато се грижим за нас и за другите, винаги щастието е двойно. Включвай се смело и научи повече тук.

За още спорт – виж готините фитнеси в града Здрав дух, здраво тяло

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *