Човек се учи, докато е жив

Kурсовете, които ще ти помогнат да развиеш личностния или професионалния си потенциал

0 коментара Сподели:

Няма мантра, по-силна от собственото ти желание за самоусъвършенстване.

В началото на годината поглеждаме към себе си и правим разчет на онези умения, които искаме да подобрим.

В следващите страници събираме на едно място курсовете, които ще ти помогнат да развиеш личностния или професионалния си потенциал, а докато решаваш нови схеми от уравнението на живота, току-виж си намерил и нов интерес.

ЦПО към Унибит

02 970 85 87

Началото на годината е най-подходящото време да се захванем с някое ново и интересно начинание. Център за професионално обучение към УниБИТ предоставя възможността за професионална квалификация в различни дисциплини, като всеки от специализираните курсове отваря вратите на курсистите за реализация на трудовия пазар у нас и в чужбина. Най-хубавото е, че часовете за теоретична подготовка се водят от хабилитирани преподаватели, а основното практическо обучение за всички специалности се провежда в реална работна среда.

Softuni Academy

087 773 1365

Ако от много време се чудиш с какво ново поприще да се захванеш, ние идваме на помощ с предложение за тези градски агенти, чиито интереси са насочени към IT сферата. Soft Academy предлага 2-месечен курс по софтуерно тестване за начинаещи, в малка група и с изцяло практическа насоченост, който ще те подготви да започнеш работа в IT сектора. Съвременните IT технологии тук са представени на достъпен език, а курсът не изисква предишен опит. Местата са ограничени, а с код Feb22 получаваш и 50 лв. отстъпка, така че – побързай!

Jump 2IT

02 440 0444

Знаеш ли, че не е нужно да имаш опит, за да започнеш работа в IT сферата? Причината за подобни възможности са проекти като Jump2IT.

Неправителствената организация SkillsAssembly в сътрудничество с технологичния гигант Accenture и с участието на най-голямата ИТ трейнинг компания ITCE стартират четвъртото издание на съвместния си проект Jump2IT.

Инициативата представлява своеобразен мост между мотивирани за своето кариерно и личностно развитие хора и IT индустрията.

Целта на обучението е придобиване на базови умения в областта на Software Quality Assurance, Cloud Technology, Automation Testing и други. В тази трейнинг програма не се изисква да имаш опит, нито има ограничения за възраст, предишна квалификация или образование. Програмата е финансирана изцяло от Skills Assembly и Accenture България, а изискванията включват само желание, мотивация и добри познания по английски език. Това е!

Jump2IT’22 ще се проведе от април до юли 2022, като ще приеме 20 курсисти. Не изпускай възможността да се развиваш в перспективната IT индустрия.

Първата стъпка е – Apply now!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *