Ново място в София: Ribs&Sticks Гео Милев

Искаш да опиташ нещо наистина изумително в района на кв. „Гео Милев“? Водим те на най-доброто място!

0 коментара Сподели:

Когато гастрокартата на наистина добрите места за храна в града ни се разраства, ние сме повече от щастливи. Да можеш да хапнеш изумителни предложения и в отделните квартали на София, а не само в нейното сърце, си е привилегия, от която те съветваме задължително да се възползваш.

Е, на сцената излизат едни градски агенти, които наистина знаят как да ни го направят креативно, вкусно, с добавена стойност и супер интересно – Ribs&Sticks Гео Милев!

Новата физическа локация на култовите Ribs&Sticks, от които поръчвахме любимата ни „храна за настроение“ или супер яки street food деликатеси, вече си има своето кътче в кв. „Гео Милев“, което ни предлага два етажа, мегабар с класни коктейли и други пивки предложения, игри и събития на място, храна, от която да си оближеш пръстите.

И един Мецан, който ни чака точно там.

Героят на бранда ни обещава, че и тук ще откриеш зверски бургери и ребра, а съотношението качество/количество/цена е абсолютно в десетката. Една от най-добрите ценови листи за това качество и това количество, което получаваш.

Освен всичко друго – не знаем дали си хапвал храна в техни кутии, но те се отварят по мега забавен и интересен начин,

а на дъното им пише, че току-що си стигнал „до дъното“, което може само да ни накара да се усмихнем и да им кажем: „Браво, пичове, това е супер креативност!“. Препоръчваме ти да дойдеш тук за обяд през седмицата, ако си в някой от близките офиси, за супер яка вечер с безобразно вкусни бургери с приятели или на среща с мацка, която наистина ще се изкефи да си облизва пръстите от това гурме съвършенство.

Избери техния Hot dog eats – дълъг повече от всеки друг, с чили с говежда кайма, пикантна домашно опушена наденица, чедър, маринован лук, салата, срирача Майо и разбира се – с домашно хлебче от тяхната хлебарна. Опитай още картофи с панчета, великото им колслоу, ребрата PETRUS, Ribs&Sticks Combo или някои от зарибяващите им десерти. Може да гарнираш всичко с коктейли през цялото време, а ние обещаваме – Ribs&Sticks Гео Милев ще ти стане новото любимо място за безбрежен гурме кеф!

Ако искаш танци след хапването – виж After Work Social Club в машината на времето

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *