Подари си най-специалния сценарий за 8 март

Празникът на жената може да е изключително интересен, стига да си го направиш такъв. Виж къде да заведеш половинката или себе си на 8 март.

0 коментара Сподели:

Винаги сме вярвали, че всеки празник трябва да е преживяване. Не подаръците, а красивите спомени правят деня важен, така че не се замисляй, а подари специален момент на половинката си за 8 март. Цветята и бонбоните може да ги пропуснеш, но ярките свещи и вкусната храна – няма как!

Ето защо ти предлагаме нещо, което сме сигурни, че ще я накара да се усмихне, защото вдъхновяващите личности водят до вдъхновяващо прекарване.

За твоята магична вечер ще се погрижат един от двата реномирани ресторанта в новия развлекателен комплекс Palms Merkur Royale в сърцето на София. Там са свикнали на взискателни гости и при всеки празничен повод търсят начин да създадат неповторима атмосфера, а ето и кои са опциите, от които може да се възползваш:

San Remo Mediterranean Cuisine в компанията на Башар Рахал

Башар Рахал е една от любимите ни родни звезди, защото присъствието му е запомнящо се, а неповторимата осанка и финото  чувство за хумор могат да ни накарат да го гледаме и слушаме с часове. Специално за Деня на жената в San Remo Mediterranean Cuisine те очакват несравними средиземноморските вкусове в съчетание с неговото магнетично присъствие.

Създаден в духа на традициите на Сан Ремо, този романтичен ресторант предлага уникални специалитети, дело на топ шеф-готвач със забележителен опит.

А интериорът посреща с модерен дизайн и уютна атмосфера за споделени моменти. За Осми март те са споделени с чаровното присъствие на популярния актьор, а ние сме сигурни, че всички дами ще са впечатлени, а господата ще са направили подарък и вечеря, които ще се помнят дълго.

888 Taste Show Asian Cuisine и компанията на Енджи Касабие

Енджи Касабие е вдъхновяващата екзотика на българския шоубизнес. Освен от здравословно и правилно хранене тя разбира и от стил, затова сме убедени, че нейното присъствие на всяко събитие определено ще е наслада и за ума и за очите. Ето защо, ако сте фенове на мистиката на азиатската кухня – в 888 Taste Show Asian Cuisine са готови да ви посрещнат с изумително меню и нежната компания на Енджи Касабие, повелителката на здравословното хранене. Ресторантът не оставя ничий вкус равнодушен.

Тук сетивата откриват елегантния чар на храната, приготвена на единствения в България робата грил на дървени въглища, както и чрез атрактивния метод тепаняки.

Но дали с Енджи или Башар, и двата ресторанта предлагат празнични изненади. И не само: всеки, закупил бутилка вино, получава втората безплатно. Избери твоя нестандартен сценарий за незабравима осмомартенска вечер в един от двата реномирани ресторанта в развлекателен комплекс Palms Merkur Royale на бул. „Витоша“ 89 и бъди сигурен, че ще си подарил най-великия празник на своята половинка. Гарантираме! За резервации: +359 2 444 0888.

След фамозната вечеря си подари – Три филма за 8 март

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *