**** на първа среща

Hey, I Just Met You

0 коментара Сподели:

Той идва да те вземе точно в осем. Отваряш му, настаняваш го в сладко малко холче, извинявайки се за случайно (или не) разхвърляния наоколо оживял каталог на Victoria’s secret и изчезваш в банята за финалните щрихи. Той сяда, става, оглежда стените, пълни със снимки на теб и приятелките ти, фигурките сърчица по рафтовете, пак сяда, пак става… десет минути абсолютно равни на поне час и половина. Появяваш се зашеметяваща, най-накрая поемаш букета с цветя, който ти е донесъл, опитваш се да натъпчеш половината си живот в чантичката с размер на кутия цигари и тръгвате.

Първо на кино. Случайни докосвания, закачливи коментари. Разбира се – вечеря. Неангажиращ, спокоен ресторант, тиха музика, погледи, усмивки. Накрая той те изпраща до вас, носейки огромен целофанен лебед с нещо силно шоколадово. Десет неловки секунди пред вратата.  Да, това може да ти се случи, ако се казваш Дженифър Анистън и за всичко дотук хонорарът ти е 100-200 хиляди на снимачен ден. Вариант две: пиеш някой пълен със сламки и черешки коктейл на бара, тактувайки си с дванадесетсантиметровите си токчета, когато го виждаш как те гледа от другата страна. Усмихваш му се и докато издишаш секси дима от цигарата си, той вече е при теб.

Закачки, флиртове и отново десет неловки секунди пред вратата. Началото може да бъде много видове, но въпросът на финала е само един. Трябва ли да си легна с него след първата среща? А истината е, че отговорът също е само един – няма абсолютно никакво значение. 

Сексът не е изпит. Не е показване на характер. Не е избиване на комплекси. Сексът е удоволствие. До гуша ми дойде от схеми, размисли и стратегии. Искаш някого? Вземи го!

„Е да де, ама той ще ме помисли за лесна, ако му дам още на първата среща…“ Не, мило момиче, ако една жена е лесна, това става ясно и без да си играем на първа и втора среща. „Ами ако си легна с него след първата вечер, той може да не ми се обади повече…“ Отново не. Ако не ти се обади повече, това е просто защото не си му интересна. Вероятността е еднакво голяма след първата и след третата среща. Ако той иска от теб само това, и то на всяка цена, ще те изчака, ще си го получи и ще си отиде, а ти в това време ще си имала достатъчно време да хлътнеш и да прехвърляш разревана тези „толкова искрени, романтични и любовни“ съобщения, които ти пишеше.

Заслужава ли си? По-добре всичко да приключи по-рано, ако така или иначе няма бъдеще. А ако между вас може да се получи нещо повече, то ще се случи, без значение кога ще бъде първият път. Ако си ценна за него и той е ценен за теб, има куп други неща, които ще ви задържат заедно. Няма смисъл от игри на котка и мишка, които само ви лишават от страхотни преживявания.

Ако искате първата ви нощ заедно да бъде специална, тя ще бъде, защото е първата ви нощ заедно, не защото сте чакали един месец и сте запалили десет свещи и две ароматни пръчици.  Скоро си направих един експеримент. Казах си: „Този път ще изчакам, ще се направя на интересна.“ Две седмици бягах от апартамента му и хапех устни в асансьора. Взривяваща нощ заедно. Още две седмици и край… Резултатът беше само че си блъсках главата в стената, че сме изпуснали две седмици страхотен секс.

Дали, ако му бях пуснала още в началото, връзката щеше да приключи на следващия ден? Не, нямаше. Дали, ако бях изчакала още, тя щеше да продължи повече? Не, нямаше.  Моля ви престанете. Престанете да гледате на секса като на сложно психологическо упражнение. Научете се да се наслаждавате с всяка част на тялото си. Научете се да изчиствате втория план и да се отдавате на момента. Какво ще се случи след това? Това зависи от милион други малки неща. Има безброй начини да покажеш на този до себе си, че си качествен човек, ако разчиташ само на това, то очевидно не си.

Ето и един разказ за първия път с непознат.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *