Приятелката ти е single, но и тя е човек

Подари ѝ точното вино за празника

0 коментара Сподели:

Заедно сте от деца, отскоро, от работата или просто се сблъскахте пред онази витрина на магазина с изумителната рокля и се харесахте от пръв поглед. Не, не говорим за мъжа на сърцето ти, говорим за другия диамант в короната на щастието – приятелката! Ако най-близката ти приятелка е сама на Св. Валентин, подари ѝ божествено вино!

Подсказваме ти кое е най-подходящото за нея според характера ѝ, а благодарности приемаме после.

Принцесата

Ако трябва да определиш коя от всички твои близки приятелки ще изиграе ролята на най-красивото момиче, влюбено в най-разкошния принц, в най-сладникаво прекрасната приказка на света, то това би била точно тя. Рядко я молиш за дрехи назаем, защото получаваш фоточувствителност от всички розови нюанси в гардероба ѝ, а това да е сама на Св. Валентин знаеш, че за нея е истински ужас. Ето защо за най-нежната, вярваща в любовта и щастливия финал, ефирна като ято пеперуди на залез твоя приятелка избери PIXELS ROSÉ от френския сорт Гренаш.

Виното е създадено за почитателите на френските розета от Прованс.

То е с красив сьомга цвят, плодов финес с нотки на червен грейпфрут, ранна череша, малина и екзотично ухание. Вкусът има свежо начало, богата структура, пикантна дължина с емоционален финал и плодова памет.

Изисканата

Бяла риза, перфектен кок, разкошни перли или скъп часовник в цвят розово злато – тази твоя приятелка е еднакво елегантна и изумителна както на бизнес среща, така и на елегантна вечеря. Тя държи да е заобиколена само от
висок клас и брандове и мъже, символ на класа и интелигентен лукс.

Виждала си я да изглежда на планина така, сякаш се разхожда с кралица Елизабет в Сандрингам, и знаеш, че тя държи на изискани вина.

За нея е най-подходящ PIXELS от Совиньон Блан. Със своя свеж цвят със зеленикав оттенък този еликсир ни печели с много приятна и привлекателна сортовост. Нюансите са на маракуя, киви, зелен пъпеш и плодове със зелена кора.
Вкусът има пленяваща атака, цитрусова свежест, сферична дължина и забележителна хармония с апетитен финал и плодов дъх. Разработен е в стила на вината от „Нов свят“.

Драматичната

Тя е като испанска танцьорка – под краката ѝ е страст и жупел, защото е истинска огън жена. Разделите ѝ приличат на многотомна трагедия, писана от велик руски класик, а Ана Каренина може само да мечтае за съдба като нейната.

Твоята драматична приятелка обича грандиозни неща – големи жестове, изключителни дрехи, тежки барокови аромати и, разбира се, вино, което да разказва велики истории.

Специално за нея избери PIXELS Каберне Совиньон. То притежава красив тъмнорубинен цвят, плодов букет с аромат на синя слива, касис, черна череша и елегантна барикова зрялост с нюанси на шоколад, ванилия и сладки подправки. Вкусът е със свежа дължина и хармония с апетитна мекота и траен послевкус. Виното се затваря с уникална трипластова тапа, която е сред топ иновациите във винарството и позволява перфектно съхранение.

Още за празника – виж Внимавай какво ѝ подаряваш за Свети Валентин

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *