С една целувка пред театъра влизате двама

Влюбените влизат с общ билет в Театър „Българска армия“ на 13 и 14 февруари

0 коментара Сподели:

Тази година отново любовта между хората съвпада с любовта към театъра. Ако нямаш романтични планове с половинката, ти предлагаме да подържите ръце в тъмнината на залата, докато пред очите ви на живо се разиграва история за красотата и реалността на човешките отношения.

Какво можеш да си купиш с една целувка?

Разтуптяно сърце, пеперуди в стомаха и незабравими мигове са само някои от нещата, които получаваме в замяна, когато устните ни се докоснат. По традиция по случай Свети Валентин Театър Българска армия подарява на влюбените романтично театрално изживяване.

Досега скромната цена на билетите на 13 и 14 февруари бе целувка на касата. Поради извънредната обстановка времената вече са други – без толкова близост и докосвания.

Изкуството и любовта обаче не се предават пред предизвикателствата на пандемията.

На празника двойките влизат с общ билет и зелен любовен сертификат. За него не е нужна нито ваксина, нито тест. Нужно е само да се обичаме.

Прекарайте една нощ заедно в гледане на Една нощ с теб – болезнено искрена постановка за срещата на двама бивши съпрузи, разделени от 10 години. Двойката се среща в нюйоркска хотелска стая в опит да превърне изтлелите въглени в пламък. Дори когато пътищата се разминават, нищо не е изгубено завинаги. Нали?

Това, което стои между главните персонажи Адам и Линди (изпълнени от Стефка Янорова и Георги Кадурин), не е липсата на обич, загриженост и сходни възгледи. Единственият им враг е времето – този безпощаден поток, който завлича всички ни в различни посоки. За съжаление в заблудата, че сме способни да го впрегнем, много от нас се превръщат в роби на препускащите минути. В своеобразен екзистенциален бунт срещу този конформизъм двамата търсят начин да се преборят със стечението на обстоятелствата и да възродят връзката си.

Та не пропускай момента да покажеш на някого, че го обичаш: заведи го на театър! Ако се появиш с възлюбения си на касата, двата билета са на цената на един.

Представлението започва от 19:00 навръх Свети Валентин.

Виж какво още се случва в София тази седмица.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *